Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Consumer Financing și Altex extind parteneriatul cu trei ani

1599 afisari
UniCredit Consumer Financing și Altex prelungesc cu trei ani parteneriatul strategic prin care UniCredit Consumer Financing acordă finanțare în magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara. Soluția de creditare se adresează tuturor persoanelor care doresc să achiziționeze ușor și rapid echipamente, accesorii sau alte tipuri de produse din magazinele selectate.
 
Decizia de a continua vine în urma succesului înregistrat de această inițiativă încă de la lansarea sa, în iulie 2015, colaborarea dintre UniCredit Consumer Financing și Altex aducând avantaje sporite pentru clienții comuni, care au apreciat soluțiile de finanțare a cumpărăturilor oferite în cadrul parteneriatului și, totodată, o creștere a business-ului pentru ambele companii.

"Prin extinderea acestui parteneriat, UniCredit Consumer Financing continuă să îşi susţină clienţii să ajungă mai aproape de lucrurile care contează pentru ei, acolo unde aceștia au nevoie. Fie că vorbim despre dotarea locuinței cu cele mai noi electrocasnice sau de un cadou pentru cei dragi, cu ajutorul creditării instant în magazinele Altex și Media Galaxy clienții noștri se pot bucura de cumpărături mai rapide, mai ușoare, în baza unei documentații simplificate”, a declarat Borislav Guenov, Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing.

 

"Ne dorim să oferim clienților noștri servicii de calitate, să le asigurăm cea mai bună experiență la cumpărături și să le facem viața cât mai ușoară, iar extinderea parteneriatului strategic cu UniCredit Consumer Financing prin care clienții beneficiază de creditare la punctul de vânzare vine să sublinieze acest obiectiv. Suntem bucuroși că în urma acestui parteneriat putem oferi clienților Altex o soluție de finanțare rapidă, cu un timp mediu de răspuns de 20 de minute, accesibilă unei categorii vaste de clienți, simplu de obținut și avantajoasă din punct de vedere financiar, având în vedere desele promoții de rate fără dobândă. Și nu vrem ca toate aceste facilități pentru client să se oprească aici”, a declarat Ionuț Bârsan, director operațiuni Credex Finanțări, parte a grupului Altex.

 

Parteneriatul oferă numeroase beneficii clienţilor, care, în baza unei documentații simplificate, pot să aplice pentru finanțarea produselor la Biroul de Rate din magazinul dorit. Oferta de creditare UniCredit Consumer Financing din magazinele Altex și Media Galaxy se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 75 de ani (vârsta până la care creditul trebuie rambursat în întregime). Nu în ultimul rând, clienții beneficiază de avantaje precum: dobândă anuală fixă pe toată durata creditului, perioadă de creditare de la 6 până la 60 de luni, 0 lei comision de analiză dosar, împrumuturi de la 300 la 30.000 de lei.

 

Parteneriatul se circumscrie angajamentului asumat de UniCredit de a veni în întâmpinarea clienților cu soluții financiare pentru lucrurile care contează și de a oferi produse și servicii care fac o diferență reală în viețile oamenilor, fie că sunt persoane individuale, familii, întreprinderi mici și mijlocii sau companii mari.
Citeşte mai multe despre: UniCredit Consumer Financing,   Altex

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza