Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

Smartree anunță că salariile din mediul privat au continuat să crească și ȋn primul semestru

Potrivit Smartree Workforce Index, o analiză realizată de Smartree, ȋn primele șase luni ale lui 2017, angajații din mediul privat au beneficiat de salarii și bonusuri mai mari, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Grupul Teraplast devine actionar majoritar al Politub

Grupul Teraplast impreuna cu subsidiara Terasteel au semnat un contract de vanzare-cumparare de actiuni cu New Socotub S.A., Franta, pentru achizitia pachetului reprezentand 50% din capitalul social al subsidiarei Politub S.A.

Alstom livrează primul vehicul feroviar ușor Citadis X05 la Sydney, în Australia

Alstom a livrat primul dintre cele 60 de vehicule feroviare ușoare (Light Rail Vehicles, LRV) din gama Citadis X05 către compania Transport for New South Wales (TfNSW) din Sydney, Australia, ca parte a proiectului CBD și South East Light Rail.

Veniturile Medicover au crescut cu 18% în prima jumătate a anului

Medicover prezintă primul raport financiar interimar ca entitate listată la bursă și raportează o creștere a veniturilor consolidate de 17,8% în prima jumătate a lui 2017 față de aceeași perioadă a anului anterior, la 283,5 milioane de euro.

UniCredit Bank intensifică finanţările destinate beneficiarilor de subvenţii APIA

UniCredit Bank a semnat convenţiile cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) şi Fondurile de Garantare oferind, în baza acestora, finanţări pentru fermieri în vederea efectuării lucrărilor agricole.

Emisii mai reduse în interiorul automobilelor datorită polieterilor polioli îmbunătățiți de la BASF

BASF a îmbunătățit procesul de fabricare a polieterului poliol Lupranol, astfel încât componentele auto care sunt fabricate din sistemul poliuretanic de la BASF emit, în medie, cu 20% mai puțină aldehidă.

BETANO.com devine partenerul principal al Ligii 1 pentru două sezoane

BETANO.com, operator european de pariuri sportive și cazinou online, și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) au anunțat oficial parteneriatul pentru Liga 1, atât pentru sezonul curent, cât și pentru cel următor. Astfel, Liga 1 devine "Liga 1 Betano" pentru sezoanele 2017/2018 și 2018/2019. Parteneriatul cu LPF face parte din strategia BETANO.com de a susține industria sportivă din România.

Philip Morris anunță investiții de 490 de milioane de euro în România

În prezența Prim Ministrului României, Mihai Tudose, Philip Morris International a anunțat investiții de 490 de milioane de euro în fabrica din România, pentru producția de produse din tutun cu potențial de risc redus.

E-Distribuţie Dobrogea a modernizat staţia de transformare Mircea Vodă

E-Distribuţie Dobrogea a investit aproximativ 11 milioane de lei pentru modernizarea staţiei de transformare (înaltă/medie tensiune) Mircea Vodă din județul Călărași.

Transavia anunță tendințele consumului de carne de pasăre

Transavia, producător de carne de pui și una dintre cele mai reputate afaceri de familie din România, lansează rezultatele unui studiu de piață național prin care și-a propus să analizeze obiceiurile românilor în ceea ce privește consumul de carne de pui.

Încep înscrierile la Bursele Europa FM - JTI

JTI Romania și Radio Europa FM anunță cea de-a XIII-a ediţie a Burselor Europa FM. Pasionații de jurnalism vor lucra în echipa Europa FM și vor dobândi date teoretice, dar şi experienţă practică.

La Praktiker, cumpărătorii beneficiază de servicii complete de finanţare prin creditul Cetelem

Cetelem oferă finanţare pe loc şi rate fixe în punctele de lucru din cadrul magazinelor Praktiker şi, astfel, cumpărătorii care vin la biroul de credit sunt îndrumaţi de un consultant Cetelem pentru a alege într-un mod responsabil creditul care li se potriveşte, în cele mai avantajoase condiţii financiare.
Medicover achiziționează rețeaua medicală Iowemed din Constanța

Medicover achiziționează rețeaua medicală Iowemed din Constanța

Medicover, furnizor privat de servicii medicale și de diagnostic, a achiziționat rețeaua medicală Iowemed din județul Constanța, care include cinci centre medicale, dintre care două în municipiul Constanța.

UniCredit a primit cinci premii de excelenţă din partea Euromoney

UniCredit a primit recunoaşterea Euromoney, publicaţie financiară de top pe plan mondial, fiind câştigătoarea mai multor categorii în prestigioasa competiţie a Premiilor de Excelenţă din acest an, care au fost anunţate în cadrul unei gale la Londra.

Policolor devine unic importator Glasurit în România

Policolor S.A. devine unic importator al Glasurit, brandul premium de refinish auto al companiei BASF Coatings. Glasurit, certificat de peste 50 de producători auto din Europa, America de Nord, America de Sud şi Asia, este pe primul loc la vânzări în Germania şi pe locul trei în ţările din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

TransferGo susține legăturile financiare dintre Londra și București alături de Lord Mayor of London

TransferGo, compania de transferuri online internaționale, a însoțit la sfârșitul lunii iunie delegația oficială a Andrew Parmley, Lord Mayor of London, în vizita sa în București. Întâlnirile oficiale au avut loc în contextul în care Londra îşi extinde prezenţa internaţională în sectorul serviciilor financiare şi de consultanţă.

Alexandru Lupea a fost numit lider al departamentului de audit al EY România

Alexandru Lupea preia conducerea departamentului de audit al EY România, începând cu luna iulie 2017.

S-a lansat editia 2017 a programului de granturi Raiffeisen Comunitati

A inceput a saptea editie a Programului de granturi "Raiffeisen Comunitati", un program de finantare a proiectelor de dimensiuni mici si medii in comunitatile in care banca isi desfasoara activitatea.

Visa şi Klarna urmează să încheie un parteneriat

Visa şi Klarna au anunţat astăzi încheierea unui acord în baza căruia Visa va investi în compania de plăți Klarna, precum şi intenţia de a dezvolta un parteneriat strategic în viitor. Klarna este una dintre cele mai dinamice companii de plăţi online din Europa, deservind 60 de milioane de consumatori şi 70.000 de comercianţi.

GE va furniza tehnologia de bază pentru centrala termoelectrică pe care Romgaz o va construi la Iernut

GE a câștigat licitația organizată de consorțiul Duro Felguera (DF Energy) - Romelectro pentru furnizarea tehnologiei de bază a noii centrale termoelectrice cu ciclu combinat gaze/ abur pe care Romgaz o va construi la Iernut. Cu o capacitate de producție estimată la 430 MW, proiectul de la Iernut este cel mai mare de acest tip din Europa de Sud-Est din ultimii cinci ani.