Links Sitemap Business Linker Sitemap

Business Briefs

DOMO încheie un parteneriat de susținere a echipei de fotbal Steaua

DOMO anunță un nou parteneriat cu o echipă de fotbal din Liga I, Steaua. În urmă cu o săptămână, DOMO a anunțat încheierea unui parteneriat de susținere a echipei Dinamo. În premieră în România, retailerul electro-IT DOMO devine partenerul oficial a două cluburi de fotbal de LIGA I concurente.

PayPoint România şi Debt Collection Agency anunţă lansarea unui nou parteneriat

PayPoint România, operatorul de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, adaugă un nou partener din domeniul serviciilor financiare: Debt Collection Agency România. Persoanele care au debite administrate de Debt Collection Agency România au de acum oportunitatea de a-și plăti creanţele prin intermediul punctelor de plată PayPoint din întreaga ţară.

Mariana Diaconescu își încheie colaborarea cu ASIROM Vienna Insurance Group

Conducerea Vienna Insurance Group a decis de comun acord cu Mariana Diaconescu ca în urma încheierii mandatului acesteia de președinte ASIROM Vienna Insurance Group acest mandat să nu fie prelungit, doamna Diaconescu dorind a se dedica unei alte provocări profesionale.

Brightway analizează schimbările de pe piaţa de training şi business coaching

Studiul Brightway, companie de training și consultanță de business, a indicat că la începutul anilor 2000 astfel de programe de training/business coaching încă reprezentau o noutate pentru majoritatea managerilor români. Piaţa a ajuns la apogeu în 2007-2009, când trainingul a devenit un serviciu frecvent accesat, mai ales în multinaţionale. Cu toate acestea, daca în perioada de vârf a boom-ului economic se alocau destul de uşor bugete, odată cu venirea crizei lucrurile s-au schimbat.

Romanian International Bank se mută în Hermes Business Campus

Romanian International Bank, bancă recent achizitionata de către grupul financiar polonez Getin Holding, a închiriat 3.500 mp în Hermes Business Campus pentru viitorul sediu central al bancii.

Garanti Leasing primește împrumut pentru finanțarea întreprinderilor micro și mici

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, a semnat un acord de împrumut pentru suma de sapte milioane euro cu Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) pentru facilitarea accesului întreprinderilor micro și mici românești la finanțarea activelor fixe.

MasterCard lanseaza programul de fidelitate MasterCard Elite Biz

La cinci ani dupa introducerea MasterCard Elite, compania lanseaza MasterCard Elite Biz, un nou program cu oferte preferentiale, destinate posesorilor de carduri Business si Corporate.

Înălțare, la JTI

La sediul JTI România din București a avut loc vernisajul sculpturii Înălțare (Higher Together), realizată de artistul Giulian Dumitriu. În deschiderea evenimentului, Gilda Lazăr, Director Corporate Affairs & Communications JTI România, Moldova și Bulgaria, a declarat:

Porsche Finance Group facilitează obținerea împuternicirilor de ieșire din țară

Porsche Finance Group a anunțat lansarea unui nou serviciu, prin care clienții de leasing financiar sau operațional pot obține online împuternicirea de ieșire din țară. Începând cu luna mai a acestui an, clienții care și-au făcut cont pe site-ul companiei în cadrul secțiunii Situație Cont Client, obțin împuternicirea de ieșire din țară mult mai rapid, oricând au nevoie de ea, fără a se mai deplasa la sediul companiei și fără formalități suplimentare.

Airbus Helicopters își prezintă portofoliul de produse și servicii

Dezvoltarea serviciilor grupului Airbus Helicopters în România și capacitatea companiei de a îndeplini cerințete pieței autohtone au fost evidențiate în cadrul expoziției Black Sea Defense & Aerospace 2014 (BSDA) în București.

Contrabanda cu tigarete isi continua cresterea

Piata neagra a tigaretelor continua sa creasca, inregistrand un nivel de 15,8% in luna martie, conform datelor companiei de cercetare Novel.

Garanti Leasing se împrumută de la Black Sea Trade and Development Bank pentru finanțarea IMM-urilor

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, a semnat un acord de împrumut pentru suma de 7,5 milioane euro cu Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB). Facilitatea a fost acordată pe o perioadă de cinci ani și va fi folosită pentru a sprijini activitățile Garanti Leasing, care astfel își va diversifica sursele de finanțare pentru creditarea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri).

Banca Transilvania raportează creşterea profitului în trimestrul I

Banca Transilvania a înregistrat în trimestrul I 2014 un profit brut de 123,5 milioane lei, mai mare cu 23% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013, respectiv un profit net de 103,4 milioane lei. La sfârşitul primelor trei luni ale acestui an, activele băncii totalizează 32.924 milioane lei, soldul creditelor este cu 2,5% mai mare decât era la finalul anului 2013, iar totalul resurselor atrase de Banca Transilvania de la clienţi este cu 3% peste nivelul de la sfârşitul anului 2013 - creşterile sunt peste nivelul bugetat.

Volksbank oferă un pachet promoţional de cont curent pentru proiectele noi de afaceri

Volksbank România anunţă oferirea unui pachet promoţional de cont curent pentru sprijinirea proiectelor noi de business, cu zero comision de administrare timp de trei luni. Potrivit băncii, clienţii care aleg Pachetul Start până la 31 iulie vor beneficia în primele trei luni de zero comision de administrare, Internet Banking şi schimburi valutare prin Internet Banking cu 10% discount faţă de cel standard.

CEC Bank raporteaza cresterea profitului

In anul 2013, CEC Bank a inregistrat un profit brut de 56,2 milioane lei substantial mai mare decat cel realizat in anul 2012 (33,5 milioane lei). Banca ramane astfel, pentru al saptelea an consecutiv, una dintre bancile profitabile din sistemul bancar romanesc.

ASIROM Vienna Insurance Group își majorează capitalul social

ASIROM Vienna Insurance Group a anunțat încheierea procedurii de majorare a capitalului social cu 50.021.232 lei, capitalul social al companiei fiind în prezent de 265.898.410,6 lei.

Raiffeisen Bank lanseaza a treia editie a campaniei Viata Fara Cash

Raiffeisen Bank a lansat editia a treia a campaniei Viata fara CASH, anul acesta campania introducand Masina Timpului Smart ce transforma fiecare plata facuta prin Smart Banking intr-o experienta placuta.

Noi premii pentru Raiffeisen Bank International

In cadrul competitiei World,s Best Banks in Developed and Emerging Markets, publicatia Global Finance a acordat Raiffeisen Bank International AG (RBI) titlul de Cea mai buna banca din Europa Centrala si de Est (CEE) pentru a opta oara consecutiv. In total, RBI a primit acest titlu de zece ori in 11 ani

Garanti Bank lansează contul de economii prin care clienții primesc dobândă bonus

Garanti Bank anunță lansarea unui produs nou, Bonus Economus, contul de economii prin care îşi recompensează clienţii pentru comportamentul recurent de economisire.

Banca Comerciala Carpatica intra in parteneriat cu Euronet

Banca Comerciala Carpatica si Euronet au pus bazele unui parteneriat pe piata terminalelor ATM, orientat spre cresterea calitatii serviciilor oferite detinatorilor de carduri. Incepand cu 1 aprilie, clientii BCC au acces la o retea de peste 400 de bancomate, cele 220 ATM-uri care deservesc in prezent clientii bancii adaugandu-se retelei Euronet.