Links Sitemap Business Linker Sitemap

Laura Alexandra Sîrbu a fost numită Head of Desk la Ebury România

1326 afisari
După o perioadă de creștere accelerată, Ebury România, filiala locală a fintechului internațional Ebury, își consolidează echipa și o recrutează, ca Head of Desk, pe Laura Alexandra Sîrbu. În noua poziție, aceasta este responsabilă de dezvoltarea companiei, având rolul de a crea noi oportunități de business, dar și de a ghida echipa în furnizarea de servicii cu valoare adaugată celor peste 600 de clienți ai Ebury.

Laura Alexandra Sîrbu a ocupat funcții de vânzări în cadrul mai multor instituții de profil de pe piața românească, printre care Citibank, Banca Comercială Carpatica, OTP Bank și MoneyCorp. Este absolventă a Academiei de Studii Economice din București și a Şcolii Doctorale de Finanţe şi Bănci (DOFIN).

“Mă bucur că am adus alături de noi un profesionist de calibrul Laurei, care a obținut realizări excepționale. Dacă la început a fost dificil să găsim specialiști femei, finanțele, tehnologia și vânzările nefiind chiar primele domenii pe care acestea le iau în calcul atunci când își caută un job, acum însă avem 8 colege într-un staff de 24 de experți. Credem cu tărie în diversitate și ne-am propus ca target să ajungem la un raport egal între numărul femeilor și cel al bărbaților la nivel de echipă”, a declarat Johan Gabriels, Managing Director Ebury România & Bulgaria.

Ebury, înființată în Londra în anul 2009, este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere din Europa, specializată în strategii de tranzacționare forex, managementul riscului valutar, plăți internaționale și finanțarea comerțului pentru corporații locale și IMM-uri. În momentul de față, compania este prezentă în 24 de țări și are peste 900 de angajați. În ultimele 12 luni, Ebury a încheiat tranzacții valutare în valoare de peste 17 miliarde de euro, lucrând cu peste 37.500 de companii și organizații. În luna noiembrie 2019, Banca Santander, una dintre cele mai importante bănci la nivel global, a preluat pachetul majoritar de acțiuni Ebury printr-o investiție de aproximativ 400 milioane de euro.

“Venirea în cadrul companiei Ebury reprezintă pentru mine o provocare și, în același timp, o oportunitate extraordinară, ținând cont de potențialul său de dezvoltare, precum și de piața foarte dinamică și competitivă a industriei fintech locale. Însă ce m-a convins să accept noul rol aici a fost echipa profesionistă și foarte ambițioasă, alături de care sunt nerăbdătoare să contribui la realizarea misiunii Ebury, de a ajuta companiile din România să crească pe plan internațional”, a declarat Laura Alexandra Sîrbu, Head of Desk Ebury România.

În mai puțin de doi ani de la intrarea pe piața locală, Ebury România a intrat în top 10 dintre cele 24 piețe Ebury la nivel global. Sprijinul acordat de cei peste 600 de clienți actuali a contribuit la transformarea Ebury Romania în cea mai mare companie financiară nebancară din țară dedicată IMM-urilor și marilor companii locale care comercializează la nivel internațional.

“Grupul Ebury este complet dedicat regiunii și va continua sa investească în consolidarea relațiilor cu toți clienții și partenerii. Pentru anul 2020 avem ca obiectiv să atragem aproximativ 500 de clienți noi în portofoliu. De asemenea, ne dorim să ne extindem prezența la nivel local prin deschiderea de noi birouri în țară”, a declarat Johan Gabriels, Managing Director Ebury România & Bulgaria.
Citeşte mai multe despre: Ebury

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza