Links Sitemap Business Linker Sitemap

Union Motors lanseaza One Stop Auto Center

3634 afisari
Union Motors a devenit cel mai nou dealer Opel din Bucuresti, inaugurand noul sau show-room si sediu in aceasta luna. Ca parte a grupului New Kopel Romania, Union Motors a trecut, odata cu intrarea in marea familie Opel, la activarea unei atitudini pozitive, centrate pe client, prin lansarea in premiera in Romania a unui concept inovator de personalizare a serviciilor sale prin adaugarea de valoare.
Astfel, noul showroom Opel deschis recent in fosta locatie IPSO din nordul Bucurestiului va fi primul One Stop Auto Center creat pentru a facilita procesul de achizitionare si intretinere a automobilelor.  
Astfel, reprezentantii companiei au precizat ca pentru clientii care isi doresc o masina Opel noua, noul One Stop Auto Center Union Motors poate oferi informatii telefonic, iar odata sositi in vizita la showroom, clientii se vor bucura de serviciile reprezentantului lor personal Opel.  
De asemenea, clientii care doresc sa achizitioneze un Opel nou pot aduce la schimb masina lor veche ca avans si pot achita diferenta in pana la 60 de rate lunare.  
Oficialii companiei au mai indicat ca clientii care doresc sa testeze un Opel se pot programa la un test-drive personalizat, bazat pe sistemul “pick-up”. Modelul Opel dorit vine sa preia clientul dintr-o locatie prestabilita din Bucuresti, il duce la showroom pentru a face cunostinta cu reprezentantul sau personal Opel si, dupa test drive, il va va conduce inapoi.  
In plus, clientii care au nevoie de o flota de masini dar nu doresc sa se incarce cu povara administrarii ei pe termen mediu sau lung, n-au nevoie sa detina o problema cand pot inchiria o solutie. Noul One Stop Auto Center  Union Motors le pune la dispozitie o gama completa de solutii de leasing operational. Mai concret, clientul alege masinile, iar de restul are grija Union Motors: de la inmatriculare la taxe de drum, de la intretinere la asigurari, de la managementul anvelopelor la cel al accidentelor, cu asistenta rutiera si call-center 24/7.    
De asemenea, centrul mai deruleaza si operatiuni de service si rent-a-car.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza