Links Sitemap Business Linker Sitemap

Tesla deschide Design Studio online în România

925 afisari
Tesla a anunțat deschiderea unui Design Studio online în România unde clienții pot configura și comanda Model S, Model X sau Model 3 și, având în vedere autonomia, nivelul de siguranță, spațiul de depozitare și performanța autovehiculelor sale, se așteaptă ca interesul șoferilor din România pentru mașini electrice să fie mare.

Potrivit companiei, prețul autovehiculului Model 3 începe de la 42,990€, iar livrările vor începe din septembrie 2021, în timp ce în 2022 se vor livra și Model S sau Model X. De asemenea, un vehicul Model 3 este expus la Promenada Mall București, unde vizitatorii vor avea șansa să își programeze, în curând, și un test drive.

Compania a mai precizat că service-ul din București se va deschide în cursul acestui an, oferind proprietarilor de Tesla acces la service rapid pentru mașina lor. Echipa de Service Mobil va acoperi nevoile inițiale de service odată cu începerea livrărilor.

Tesla operează deja două stații Supercharger în România (București și Timișoara), permițând astfel călătoriile pe distanțe lungi și conectând proprietarii actuali și viitori la rețeaua europeană Tesla, formată din peste 6.000 de puncte Supercharger individuale, distribuite în peste 600 de stații. Trei stații suplimentare urmează să fie deschise anul acesta în cele mai importante orașe din România.

 
Citeşte mai multe despre: Tesla

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza