Links Sitemap Business Linker Sitemap

Subaru pregateste noutati pentru Salonul Auto de la Geneva

3173 afisari
Subaru va prezenta conceptul Subaru Impreza, precum si noul model Subaru Trezia in premiera europeana in cadrul celei de-a 81-a editii a Salonului Auto International de la Geneva.
De asemenea, compania a anuntat ca Subaru Rear-Wheel Drive Sports Car Technology Concept va fi prezentat in premiera mondiala cu ocazia acestui salon auto.  
Zilele dedicate presei sunt 1 si 2 martie, iar accesul la salon este deschis publicului incepand cu data de 3 martie pana la data de 13 martie 2011.  
Conceptul Subaru Impreza va surprinde profilul premierei si va reflecta noile tendinte ale marcii. Noul concept Subaru inglobeaza filosofia "Confidence in Motion", simbol al excelentei tehnice, al elegantei, al dinamismului si al grijei pentru mediul inconjurator. Cu un interior spatios de patru locuri, masina imbina confortul cu siguranta. Modelul are o lungime de 4.520 mm, o latime de 1.820 si un ampatament de 2.640 mm. Propulsorul este din noua generatie de motoare Subaru Boxer (motor cu capacitate de 2.0 l în patru cilindri oriziontal-opusi) plus transmisie Lineartronic (CVT)  
La randul sau, noul model Subaru Trezia vine in intampinarea cerintelor europene pentru masini economice de mici dimensiuni. Trezia ofera avantajele clasei compacte fiind incadrata in partea superioara a segmentului B.  
Propulsoarele disponibile pe acest model la nivel european sunt 1.3 l benzina si 1.4 l turbo diesel. Compania a anuntat ca in Romania modelul Trezia va fi disponibil spre comercializare incepand cu luna martie a acestui an.  
In privinta conceptului Subaru rear-wheel drive sports car, acesta este in prezent dezvoltat in alianta cu Toyota Motor Corporation. Bazat pe o platforma complet noua, autoturismul cu tractiune spate va utiliza propulsoarele Boxer cu cilindri dispusi orizontal-opus, oferind caracteristicile si tehnologia marcii Subaru.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza