Links Sitemap Business Linker Sitemap

Subaru Forester castiga o noua distinctie

2951 afisari
Subaru Forester a anuntat obtinerea premiului Crossover-ul anului 2011 acordat de revista belgiana 4x4 Plus. Aceste premii au fost decernate in fiecare an inca din 1993 de catre un juriu de profesionisti cu expertiza in categoriile de vehicule evaluate.
Subaru Forester a castigat aceasta distinctie dupa ce juriul a evaluat performantele, emisiile reduse de CO2, eficienta, consumul si raportul calitate-pret ale masinii.  
Modelul Forester a fost apreciat pentru siguranta, manevrabilitate si functionalitate. Juriul a sustinut filosofia marcii Subaru conform careia sistemul de tractiune integrala permanenta ofera un plus de siguranta comparativ cu vehiculele cu tracţiune 4x2. Acestia au subliniat ca in ceea ce priveste consumul nu exista o diferenta notabila intre un vehicul cu tractiune integrala si unul cu tractiune 4x2. 
Tom Takenaka, Managing Director al Subaru Europa, s-a aratat onorat sa primeasca aceasta distinctie pentru “modelul Forester care a castigat de-a lungul anilor o serie de premii atat la nivel european, cat si la nivel mondial”. Subaru Forester, cel mai bine vandut model al marcii nipone, a fost distins cu peste 42 de premii de la introducerea sa pe piata din anul 1997. “Forester reuaeate sa treaca testul timpului si este lider al acestui segment de mai bine de un deceniu datorită efortului sustinut al inginerilor care l-au construit, dar si al clientilor care il conduc”, a tinut sa mentioneze Tom Takenaka.
Citeşte mai multe despre: Subaru Forester

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza