Links Sitemap Business Linker Sitemap

SPACES deschide primele centre la București

1091 afisari
Spaces, pionier în spații creative de bioruri, fondat în Amsterdam, deschide primele locații în București în clădirea Unirii View Tower (Bd. Corneliu Coposu 6-8) și în complexul Campus 6 (Bd. Iuliu Maniu 6). Construcțiile au fost demarate, iar spațiile vor fi date în folosință în trimestrul al treilea din 2018.
Spaces este un concept de spații de lucru flexibile creat pentru nomazii din afaceri, freelanceri, antreprenori dinamici, angajați care gestionează proiecte internaționale, echipe de proiect, intraprenori din corporații, startup-uri și companii naționale sau globale, care cred în puterea comunităților de a genera idei ce duc la creșterea afacerilor. 

Cu 155 locații în 33 de țări, un concept în continuă creștere, Spaces va fi implementat în București, în 3000 m2 în cadrul Unirii View Tower (etajele 1 - 3) și, respectiv, în 3100 m2 în clădirea Campus 6.1 (etajul 1 și etajul 2).

Spaces aduce un concept care susține crearea unei comunități globale de vizionari, inovatori și oameni de afaceri care schimbă regulile jocului. Oferă zone pentru networking și colaborare, birouri pentru echipe, spații de co-working, birouri complet echipate pentru întâlniri, birouri individuale mobilate și o cafenea. Decorarea spațiilor de lucru, fie că sunt menite pentru a fi închiriate pe o perioadă scurtă sau pentru câțiva ani, este realizată cu mobilier de designer. 

“Revoluția spațiilor de lucru este un fenomen care s-a extins la nivel global. Oamenii optează pentru spații de lucru care să îi inspire, să sprijine oportunitățile de colaborare, și se îndepărtează de birourile tradiționale”, declară Martijn Roordink, Fondator și Director General al Spaces.

“Spaces oferă un mediu de lucru tânăr și vibrant, promovează ideea de colaborare și de well-being la locul de muncă. În era revoluției spațiilor de lucru, Spaces răspunde la cererea de spații de lucu flexibile și creează o sinergie care se extinde și în afara spațiului de lucru”, declară Ramona Predescu (Iacob), Country Manager al Spaces România.

Un calendar complex de evenimente profesionale va fi pus la dispoziția comunității Spaces, pentru a stimula interacțiunea și schimbul de bune practici între membri. La nivel global, Spaces este primul și singurul partener de spații de birouri flexibile al TEDx, prin faptul că îi unește mentalitatea comună de "idei care merită împărtășite". Spaces le oferă spațiile sale membrilor comunității TEDx care doresc să susțină întâlniri sau să organizeze evenimente.

Spaces este parte din International Workspace Group (IWG), o corporație care oferă spații de lucru la nivel global. Fondat în 1989 la Bruxelles, Belgia, din grup fac parte branduri ca Spaces, Regus, Basepoint, No.18, Signature și Open Office. Dintre companiile care au ales Spaces la nivel internațional: Uber, Spotify, Airbnb, Paypal, Microsoft, Logitech sau Oracle.
Citeşte mai multe despre: Spaces

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza