Links Sitemap Business Linker Sitemap

Renault pune la dispoziția organizatorilor FOTE 50 de autoturisme

3810 afisari
Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), cel mai important eveniment sportiv organizat în ultimii ani în România, va avea festivitatea de deschidere duminică, 17 februarie, iar Renault România, ca partener oficial al FOTE, oferă 50 de autoturisme Renault pentru staff-ul Festivalului în perioada desfășurării acestuia. Cele 50 de mașini sunt noul Clio și Koleos.
Cu ajutorul acestora, organizatorii se deplasează între cele cinci spații de desfășurare a competițiilor și vor putea ajunge la toate ceremoniile și întâlnirile aferente organizării acestui eveniment sportiv de amploare.
Competițiile pentru cele opt sporturi din cadrul FOTE se derulează în cinci puncte distincte: Poiana Brașov, Brașov, Predeal, Râșnov și Cheile Grădiștei. Satul Olimpic se află în Poiana Brașov, iar din acest punct până în Brașov și Râșnov sunt 13 kilometri, până în Predeal 36 de kilometri, iar până în Cheile Grădiștei 38 de kilometri. De asemenea, pentru Ceremonia Medaliilor, organizată în fiecare zi în care se derulează probe sportive, atât sportivii, cât și organizatorii, trebuie să se deplaseze la Poiana Brașov, acolo unde are loc momentul de premiere.
Despre susținerea acordată FOTE de către Renault, Octavian Morariu, Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a declarat: “Pentru organizarea unui eveniment sportiv de asemenea amploare este nevoie de o planificare atentă și de multă coordonare. Mai mult, trebuie să avem în vedere toate aspectele, de la cele punctuale până la cele de ansamblu, pentru ca totul să iasă cât mai bine. Faptul că avem suportul total al Renault pentru transportul organizatorilor pe perioada festivalului răspunde unei nevoi reale și le mulțumim mult pentru sprijin.”
Renault este, totodată, și maşina oficială care a purtat Torţa Olimpică de la Aeroportul Otopeni la Sediul COSR, care a însoțit sportivii participanți în cadrul ștafetei din Bucureşti şi care a dus apoi Torţa la Braşov. Flacăra Olimpică va fi aprinsă în cadrul Ceremoniei Oficiale de Deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European, ediţia 2013, care va avea loc Duminică, 17 februarie, pe Arena Sportivă Ion Țiriac a Liceului cu Program Sportiv din Brașov.  
Citeşte mai multe despre: FOTE, Renault

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza