Links Sitemap Business Linker Sitemap

Real-Sol demarează noi proiecte cu o valoare de peste 25 de milioane de Euro

1136 afisari
Compania de consultanță și management imobiliar Real-Sol, fondată în 2014 de Shimon Galon, un executiv cu peste 20 de ani experiență pe piața imobiliară românească, demarează patru proiecte rezidențiale noi în România, în orașele București și Craiova. Amplasate în zone imobiliare cu potențial ridicat, ansamblurile vor livra un număr de 370 apartamente, în urma unor investiții de peste 25 de milioane de euro.
De asemenea, Real-Sol a finalizat recent Hotelul Park Inn din orașul polonez Poznan, aflat în managementul rețelei Radisson. Alte două proiecte de referință aflate în derulare sunt un ansamblu rezidențial cu 500 de apartamente în Riga (Letonia) și proiectul rezidențial Gvi Town din București, zona Mihai Bravu, care cuprinde peste 250 de apartamente. Real-Sol activează în țări precum România, Polonia, Ucraina, Lituania, Letonia și Bulgaria, în prezent focusul său principal fiind România. Cele patru proiecte pe care compania le va demara în această perioadă în țară sunt:

·         Amethyst Residence în zona Pipera;

·         North Oasis în zona Sisești;

·         Romanescu Park Residence în orașul Craiova;

·         Dunărea Boutique Rezidential – o clădire de apartamente tip boutique în zona Piața Gara de Nord din capitală. 

"Real-Sol asigură investitorilor interesați de piața imobiliară din România servicii totale de consultanță și management de proiect, sub o singură umbrelă, incluzând expertiză tehnică, financiară și de marketing, astfel încât proiectele rezidențiale să fie adaptate nevoilor locale. Piața rezidențială din România este în continuare atractivă pentru investitori, prețurile sunt în acest moment la un nivel bun pentru ambele părți (investitor și cumpărătorul final), astfel încât cererea în continuă creștere din anumite zone asigură o finalizare rapidă și cu succes a proiectelor. Suntem de la început atenți la locație, facilități disponibile, detaliile tehnice de construcție și structura apartamentelor, astfel încât produsul final să corespundă exigențelor consumatorului targetat. Dacă aceste detalii sunt trecute cu vederea la început, va fi nevoie de timp și costuri suplimentare pentru a putea fi depășite ulterior”, a declarat Shimon Galon, CEO Real-Sol.

Localizat în zona Pipera, apropiat de polul de birouri și de centrele comerciale, ansamblul Amethyst Residence va oferi locuințe parțiale într-o clădire comună, fiecare apartament având intrare individuală și asigurând astfel liniște și intimitate. 

Complexul North Oasis din Sisești, localizat într-o zonă în plină dezvoltare din nordul capitalei, reprezintă un ansamblu de apartamente spațioase, care va crea o comunitate privată și securizată.

Ieșind din București, compania Real-Sol conduce dezvoltarea unui proiect unic la Craiova, Romanescu Park Residence. Ansamblul, aflat în imediata vecinătate a celui mai mare parc din centrul Europei, Parcul Nicolae Romanescu, va conține 14 clădiri de apartamente care vor fi livrate începând cu toamna anului 2019.

Dunărea Boutique Residential este un proiect unic pentru centrul capitalei, care după o lungă perioada de dezbateri a ajuns în faza de realizare. Ansamblul va fi dezvoltat într-o clădire istorică bucureșteană, care va fi adaptată la noile standarde de locuit. 
Citeşte mai multe despre: Real-Sol

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza