Links Sitemap Business Linker Sitemap

NEPI inaugurează proiectul Aviatorilor 8 în vara acestui an

1645 afisari
Aviatorilor 8, proiectul imobiliar situat în inima Bucureștiului, în Piața Victoriei, în imediata apropiere a Guvernului, la intersecția Blvd. Kiseleff cu Str. Paris, va fi finalizat anul acesta în trimestrul 3, anunță New Europe Property Investments plc. (NEPI).
Proiectul cu o suprafață totală închiriabilă de peste 8.400 mp îmbină o clădire de birouri ultra-modernă cu o piațetă idilică și opțiuni multiple de restaurante. “Elementul definitoriu al proiectului Aviatorilor 8 îl constituie designul arhitectural si solutiile tehnice usor avangardiste pentru o clădire de birouri. Asta este ceea ce ne-am dorit. Să oferim o opțiune demnă de locația în care ne aflăm, adresându-ne astfel unui segment de clienți premium”, afirmă Lori Collin, Office Executive în cadrul NEPI.

În momentul de față, se lucrează la etajul al treilea și ultimul, apoi se va trece la închiderea fațadei și a acoperișului și la executarea finisajelor interioare.

Proiectul de birouri de clasă A îmbină tehnologie ultra-modernă, cu un grad de funcționalitate de cel mai înalt nivel și elemente estetice de referință pentru a crea un mediu de lucru eficient și inovator. Această abordare arhitectonică vizionară este completată de un Sistem Avansat de Management al Clădirii, care permite utilizatorilor săi controlul deplin asupra climei, iluminatului și ambientului în general. Mai mult, în operarea sa, sunt utilizate soluții integrate de tehnologie, precum minimizarea consumului de iluminat și cel a climatizării. Astfel că în final va fi inaugurată  o clădire sustenabilă și extrem de eficientă, ce a obținut clasificare de excelență BREEAM.

Clădirea se deschide către o piațetă idilică menită să ofere vizitatorilor opțiuni variate de mici restaurante, perfecte pentru găzduirea de evenimente publice, precum și o oază de calm și echilibru în mijlocul unui centru de afaceri dinamic.

“Locația acestui proiect aflat în centrul Bucureștiului, soluțiile unice de arhitectură și design, precum  și accesul facil la multiple mijloace și căi de transport, dar și opțiunile variate de petrecere a timpului liber sau după orele de lucru în imediata apropiere, sunt câteva dintre atuurile de primă clasă a proiectului Aviatorilor 8. Numărul mare de locuri de parcare disponibile în subteran completează confortul și accesibilitatea chiriașilor și vizitatorilor lor. Construim pentru un viitor frumos al Bucureștiului, demn de a fi în anul 2021 Capitală Culturală Europeană”, menționează Lori Collin.

Chiriașii vor beneficia de 204 locuri de parcare dispuse pe 3 niveluri subterane, opțiuni de încărcare a automobilelor electrice la fiecare nivel de parcare, rasteluri pentru biciclete, dușuri, 3 lifturi de ultimă generație,  generator de electricitate, sistem încălzire / răcire aer ultra sofisticat, opțiuni de acces la servicii de consierge pentru chiriași și pentru vizitatorii lor.

"Elementele de design care completează imobilul aduc un grad de confort, eleganță și apartenență la viitor. Fațada dublu curbată semnată de unicul producător din lume, CRICURSA, îmbracă acest proiect în noblețe, artă, grandiozitate și înălțimi care nu au mai fost atinse până acum în România în domeniul construcțiilor de birouri”, completează managerul NEPI.
Citeşte mai multe despre: NEPI, Aviatorilor 8

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza