Links Sitemap Business Linker Sitemap

Neocity Group finalizează vânzarea City Park Mall of Constanța

3843 afisari
Asistat de Colliers International, Neocity Group a vândut către NEPI (New Europe Property Investors) City Park Mall of Constanța, ce are o suprafață de aproximativ 29,000 mp, în cadrul unei tranzacții de 81 milioane de euro, încheiate la finalul anului trecut. Centrul comercial a fost livrat în 2008 şi găzduieste chiriaşi cum ar fi Cora, Zara, Bershka, Pull & Bear, Koton, LC Waikiki, Mango şi Domo.
Tranzacția City Park Mall of Constanța reprezintă al doilea exit notabil al grupului Neocity pe piața din România, după tranzacția-pionierat de vânzare a clădirilor de birouri Neocity Tower I şi II din Bucureşti.
Referitor la strategia viitoare a grupului israelian pe piața din România, Nimrod Ben Ami, CEO Neocity Group în România, a declarat: “Am reuşit să dezvoltăm şi să gestionăm City Park Mall of Constanta cu o rezistență remarcabilă în contextul mediului economic dificil şi al unei piețe dure. Suntem incantati ca am realizat unul dintre cele mai performante centre comerciale din Romania şi că am reuşit să dezvoltăm relații de lungă durată cu chiriaşii, partenerii noştri, şi nu în ultimul rând cu vizitatorii centrului comercial. Mergând mai departe, avem încredere ridicată în viitorul pieței din România şi, ca atare, suntem în căutare activă de noi oportunități de a investi aici”.
În ce priveşte impactul acestei tranzacții asupra pieței locale, Robert Miklo, Associate Director în cadrul departamentului de Investiții al Colliers International România, a precizat: “Vânzarea City Park Mall reprezintă cea mai mare tranzacție pe segmentul de retail şi a doua cea mai mare tranzacție realizata într-o singură fază din piața imobiliară din ultimii 5 ani. City Park este un activ excepțional, cu potențial de dezvoltare şi în viitor, fiind astfel o oportunitate convingătoare de investiție. Trazacția reprezintă totodată un vot de încredere acordat pieței, care devine o țintă tot mai atractivă pentru investitori.”

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza