Links Sitemap Business Linker Sitemap

ŠKODA KAROQ beneficiază de o actualizare amplă

725 afisari
Producătorul auto ceh ŠKODA și-a optimizat al doilea SUV din gamă, KAROQ, la patru ani de la lansare, pentru a-i asigura și în continuare succesul pe piață. Alături de limbajul de design rafinat, actualizarea aduce pentru SUV-ul compact și materiale sustenabile noi, tehnologie nouă și motoare mai eficiente din generația actuală EVO.
Devansat doar de OCTAVIA, fratele mai marelui KODIAQ a ocupat al doilea loc în topul vânzărilor ŠKODA la nivel mondial din 2020, precum și în primele 6 luni ale anului 2021.

Thomas Schäfer, CEO ŠKODA AUTO, a declarat: ”Fiind vândut deja în peste 500.000 de exemplare, KAROQ este o componentă esențială a succesului mărcii noastre. Și pentru a ne asigura că așa va fi și în continuare, am optimizat acum modelul și mai mult: cu un design împrospătat și caracteristici aerodinamice optimizate, plus sisteme de asistență de ultimă oră și dotări avansate de infotainment. De aceea sunt convins că acest pachet de ansamblu ne va asigura și continuarea poveștii de succes a modelului KAROQ.”

Design proaspăt, caracteristici aerodinamice optimizate și materiale sustenabile la interior

ŠKODA AUTO a continuat să își dezvolte limbajul de design și pentru facelift-ul KAROQ, astfel că SUV-ul se evidențiază acum și mai mult prin designul său. Grila ŠKODA hexagonală a radiatorului a devenit acum mai lată, farurile și blocurile optice spate sunt mai suple, iar jantele din aliaj ușor beneficiază de optimizări aerodinamice și de măști Aero negre, toate aceste detalii creând un look împrospătat și atractiv. Jantele noi, aripioarele de la lunetă și eleronul nou din spate optimizează caracteristicile aerodinamice ale autoturismului, reducând totodată emisiile sale de COa
Citeşte mai multe despre: ŠKODA

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza