Links Sitemap Business Linker Sitemap

JLL a securizat un credit pentru refinanțarea sediului Băncii Mondiale din București

1191 afisari
JLL a securizat cu succes 11 milioane de euro pentru refinanțarea clădirii de birouri Lascar 31 Business Center din București pentru administratorul imobilului, ForeVest Capital Partners.



Intesa Sanpaolo Bank România a acordat creditul pentru clădirea de 9.250 de metri pătrați închiriabili.

Lascar 31 Business Center este amplasată în zona centrală a Bucureștiului, și are printre chiriași importante instituții financiare și organizații europene, respectiv Comisia Europeană, Parlamentul European, Banca Mondială și Banca Europeană pentru Investiții.

Silviana Petre Badea, șeful biroului din România și Maxime Otto, associate director, Capital Markets, au reprezentat echipa JLL pe parcursul procesului de finanțare.

"Lascar 31 Business Center este o clădire de birouri localizată central, având o poziție care va asigura întotdeauna chiriași de prim-rang și un grad bun de ocupare. Clădiri de acest gen vor genera un cash flow solid pe termen lung, iar un finanțator apreciază acest atribut. Scopul nostru este de a oferi clienților noștri cele mai bune servicii integrate, iar ForeVest Capital Partners este un investitor matur care a beneficiat pe deplin de concurența pe care am reușit să o cream și de serviciile noastre. A fost o plăcere deosebită să lucrăm împreună la această tranzacție”, a declarat Silviana Petre Badea, managing director, head of Capital Markets JLL Romania.

În România, departamentul Capital Markets al JLL oferă soluții privind plasarea capitalului investitorilor imobiliari și chiriașilor. În ultimele 15 luni, JLL România a fost implicată în tranzacții imobiliare și proiecte de finanțare de peste 300 de milioane de euro. 

”Apreciem foarte mult suportul și implicarea JLL în această tranzacție foarte complexă și, de asemenea, Intesa Sanpolo Bank România pentru că ne-a oferit acestă finanțare. Prin preluarea clădirii Lascăr 31 Business Center, sperăm să atingem un obiectiv important: să transformăm clădirea într-un hub al celor mai prestigioase instituții europene și internaționale.  Această tranzacție este de asemenea în concordanță cu noile linii de business pe care dorim să le dezvoltăm, imobiliare și credite neperformante”, a declarat Doina Popescu, Managing Director ForeVest Capital Partners.

”Dorim să fim alături de clienții noștri și suntem bucuroși că suportul nostrum a contribuit la încheierea cu succes a tranzacției. Totodată, reafirmăm scopul nostru de a oferi clienților servicii de consultanță de înaltă calitate, și de a le asigura acces la un portofoliu de produse și servicii în întreaga lume pus la dispoziție de unul dintre cele mai mari grupuri bancare din lume, Intesa Sanpaolo Group”, a declarat Florin Șandor, head of corporate and SME Division Intesa Sanpaolo Bank România.

Citeşte mai multe despre: Intesa Sanpaolo Bank, JLL

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza