Links Sitemap Business Linker Sitemap

IMPACT Developer & Contractor a recrutat doi noi manageri pentru funcțiile de CFO și director operațional

1133 afisari
IMPACT Developer & Contractor a recrutat doi manageri noi, cu experiență în companii multinaționale, pentru a conduce departamentul operațional, respectiv cel financiar al companiei. Astfel, Consiliul de Administrație al societății l-a numit în funcția de director financiar pe Giani - Iulian Kacic, cu o experiență de peste 15 ani în industria petrolieră, acesta urmând să își exercite atribuțiile împreună cu directorul general al companiei, Bogdan Oșlobeanu.
Funcția de director de operațiuni a fost ocupată de Iulian Mirel Măguleanu, project manager cu experiență în coordonarea de proiecte de amploare în România și pe plan internațional.

"Schimbările care au avut loc la nivel de management în ultima perioadă sunt o parte firească a strategiei de dezvoltare a Impact, strategie prin care urmărim îmbunătățirea gestionării financiare a companiei și eficientizarea coordonării proiectelor imobiliare marca Impact, pe o piață dinamică și competitivă. În acest proces am avut în vedere atât recrutarea de oameni noi, foarte bine pregătiți în funcții cheie, redistribuirea în mod productiv a resursei umane în cadrul companiei, cât și înființarea unor posturi suplimentare. Mă bucur că echipa noastră este completată de profesioniști care vin cu o viziune nouă, susținută de o experiență solidă în domeniul lor de activitate și de un know – how valoros de people management”, a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor.  

Giani Kacic și-a început cariera în industria farma și a continuat-o în cea petrolieră, ocupând timp de 15 ani mai multe funcții de conducere în cadrul Grupului Rompetrol, printre care Finance Manager Rom Oil S.A , CFO Rompetrol Rafinare, Project Director SAP Program Group Rompetrol, Group Cost Control BU Refinery & Industrail Services Group Rompetrol. Este absolvent al Facultății de Management din Bucureşti.

Înainte de venirea la Impact, Iulian Mirel Măguleanu a fost director de proiect în cadrul Companiei Verus Project Management, companie care oferă servicii de consultanță în management de proiect în Kazahstan, preponderent pentru industria de petrol și gaze. 

De profesie inginer mecanic cu expertiză în ingineria, construcția și mentenanța în Rafinărie, Petrochimie, Instalații de producție a petrolului, centrale electrice și linii electrice, Iulian Măguleanu cumulează peste 29 de ani de activitate în industrii de Oil & Gas și Power & Energy, dintre care 15 ani de experiență în management de proiect și management operațional, în cadrul unor companii precum Rominserv din cadrul Grupului Rompetrol și Petrom. 

Impact are în dezvoltare în momentul de față două proiecte rezidenţiale de mari dimensiuni în nordul capitalei: Greenfield Residence în Băneasa, pe segmentul mediu şi Luxuria Domenii Residence pe segmentul premium. Proiectele au o valoare investițională cumulată de peste 600 milioane euro și vor totaliza peste 8,000 de locuințe. Luxuria este singurul proiect rezidențial aflat în imediata proximitate a viitorului pol de business din Expoziției, o zonă în care vor fi relocați în următoarea perioadă în jur de 17.000 de angajați, în aproximativ 200.000 mp de birouri. Ansamblul integrează în premieră pe piața rezidențială din România soluții de tip Smart Home, oferind clienților posibilitatea de a beneficia încă din momentul mutării de confortul și facilitățile inovațiilor tehnologice de ultimă oră.

Pe lângă cele două proiecte menționate, în 2019 dezvoltatorul are în plan demararea lucrărilor de construcție pentru un nou ansamblu rezidențial în Constanța, pe un teren de circa 8 ha, pe care acesta îl deține pe Bulevardul Tomis, cu acces rapid către centrul orașului, stațiunea Mamaia, dar și către ieșirea spre autostradă. Proiectul va include 660 de apartamente şi are o valoare de piață estimată la 53.5 milioane euro.

Până în 2028, Impact preconizează dezvoltarea a 5 proiecte rezidențiale, cu o valoare de piață cumulată de 948.9 milioane euro: Greenfield Residence în Băneasa, Luxuria Domenii Residence, în zona Domenii, ansamblul din Constanța și alte două proiecte, în zonele Barbu Văcărescu și Ghencea din capitală.
Citeşte mai multe despre: Impact Developer and Contractor

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza