Links Sitemap Business Linker Sitemap

Hotelul ibis TimiȘoara City Center își deschide oficial porțile

976 afisari
ibis Timisoara City Center s-a deschis pentru public la începutul lunii martie. Hotelul este situat pe strada Circumvalațiunii 8-10A, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al Timișoarei, lângă destinații atractive de afaceri, divertisment și shopping.
Noul hotel economic de 200 de camere aparține celei de-a doua generații de hoteluri ibis din România și introduce pentru prima dată în Europa conceptul inovativ ibis SQUARE. Noul ibis Timișoara City Center își propune să devină un hub social vibrant, atât pentru turiști, cât și pentru comunitatea locală. De asemenea, hotelul a implementat complet eticheta AllSafe by Accor și întâmpină în deplină siguranță oaspeții și localnicii în camerele sale, la restaurant, bar, în sălile de conferințe și alte spații de lucru și relaxare.
Potrivit companiei, lobby-ul nu mai este legat de funcțiile sale tradiționale. Este un hub social 24/7, ce oferă restaurant, spațiu de divertisment, relaxare, coworking și întâlniri. La ibis Timișoara City Center, oaspeții pot să mănânce, să lucreze și să se relaxeze într-o atmosferă vibrantă, indiferent dacă sunt turiști sau locuiesc în apropiere. În acord cu ADN-ul său muzical, hotelul va găzdui numeroase evenimente muzicale live, susținute de tineri artiști locali.   
Hotelul oferă un spațiu generos și flexibil dedicat evenimentelor, Music Conference Center. Dispune de patru săli individuale, care se pot transforma într-o sală mare pentru evenimente corporate cu până la 130 de participanți sau pentru cocktailuri private cu peste 150 de invitați. ibis Timișoara va oferi și o zonă multifuncțională de sport și relaxare, cu biliard, ping-pong și sală de gimnastică, precum și alte două săli de conferințe, situate la nivelul subteran. Hotelul beneficiază și de o parcare exterioară de 90 de locuri.  
Citeşte mai multe despre: ibis Timi?oara City Center

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza