Links Sitemap Business Linker Sitemap

Filippo Bellanti, manager operational Aston Martin Europa, prezintă pieței din România DBX, primul SUV din istoria brandului

732 afisari
Revoluționar prin concept și execuție, DBX a fost gândit pentru a fi un model accesibil in categoria SUV-urilor de lux. România se află în primele 5 țări care prezintă direct acest model clienților doritori să intre în posesia unui astfel de automobil în prima jumătate a anului 2020. Fiind o piață cu potențial, România reprezintă o componentă importantă a strategiei de expansiune a brandului britanic pe segmentul automobilelor de lux.
Suma inovațiilor pe care noul model o incumbă, precum și prețul de achiziție poziționează DBX-ul în topul modelelor similare din clasa de lux. Astfel, SUV-ul prezintă o serie de caracteristici, funcționalități și finisaje de top, de care viitorii posesori pot beneficia la un preț foarte avantajos comparativ cu modelele asemănătoare din segmentul automobilelor de lux. Modelul standard prezentat astăzi la București include în pachetul de bază opțiuni și finisaje pe care competitorii le listează ca și extraoptiuni generatoare de costuri suplimentare.

Noul Aston Martin DBX este produs la noua fabrică St Athan din Wales, Marea Britanie şi poate fi comandat începând din această lună, cu livrări programate pentru prima jumătate a anului 2020. Prețul DBX-ului începe de la 165.000 Euro, fără Tva iar doritorii își pot configura modelul droit în cadrul reprezentanței oficiale Aston Martin din Otopeni. 
Folosind aluminiu legat, o metodă de construcție pe care Aston Martin a perfecționat-o prin dezvoltarea mașinilor sale sportive, structura caroseriei este atât foarte ușoară cât și incredibil de rigidă, ajutând la livrarea unei greutăți totale de 2,245 kg. Chiar de la geneza sa, DBX a fost proiectat pentru a permite un volum maxim în habitaclu, oferind un plus de rafinament și spațiu de conducere de clasă atât pentru ocupanții locurilor  din față cât și a celor din spate. Între timp, rigiditatea excepțională inerentă proiectării noii platforme a permis, de asemenea, ca DBX să obțină dinamici excepționale atât pe drum cât și în afara acestuia.

Având o versiune îmbunătățită a caracteristicului motor V8 de 4 litri, dublu-turbo, găsit în DB11 și Vantage, DBX oferă o putere impresionantă de 550PS și 700NM de cuplu, reglați cu atenție pentru a satisface nevoile specifice ale acestui model. Cu un sonor care este fără îndoială Aston Martin, sistemul de evacuare activ asigură că acesta este un SUV de lux care poate suna rafinat sau încântător, în funcție de setările alese.

Nici versatilitatea motorului nu se limitează la “vocalele” sale; V8-ul bi-turbo are funcția de dezactivare a cilindrilor pentru a îmbunătăți economia de combustibil și totuși poate propulsa DBX de la 0 la 100 km / h în 4,5 secunde și până la o viteză maximă de 291 km/h.
Cu 632 litri de spațiu pentru încărcare și scaune posterioare pliabile 40:20:40, DBX deține capacitatea de încărcare flexibilă așteptată din partea unui SUV cu spațiu interior lider de clasă. Spațiul de încărcare oferă un spațiu practic și proiectat curat. Pragul îngust și  deschiderea largă maximizează practicitatea pentru o varietate de bagaje, cum ar fi valizele, gențile de golf sau echipamentul de schi.

O gamă contemporană de ornamente din lemn, compozit sau metal rafinat dau posibilitatea de a configura interiorul DBX pentru a se adapta oricărui gust. Aceasta include o gamă de materiale inovatoare și, pentru prima dată în industria auto, a unei țesături din 80% lână. De asemenea, un nou compozit de in  oferă o alternativă la fibra de carbon și un design estetic distinctiv.
Pe lângă elementele de siguranță pasivă ale DBX există și o serie de caracteristici suplimentare de siguranță activă, toate fiind standard, precum: controlul adaptiv al croazierelor, asistența pentru păstrarea benzii de rulare, asistența pentru unghiul mort, frânarea automată de urgență, sistemul de detectare a pietonilor, recunoașterea semnelor de circulație si multe altele.

•       Uși fără ramă, cu geamuri și garnituri ascunse, completate de praguri decupate
•       Dimensiunile spațioase ale habitaclului interior îl fac pe DBX lider de piață pentru spațiul pentru cap și cel pentru picioare
•       Acoperiș panoramic pe toată suprafața plafonului și material rulant din Alcantara pentru închidere
•       Intrare și pornire fără cheie
•       Porturi USB și prize 12v atât în a

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza