Links Sitemap Business Linker Sitemap

Exporom Auto Show si 4Tuning FEST isi asteapta oaspetii in week-end

5127 afisari
Automobile electrice, masini modificate, unele chiar unicat, dar si modele noi ale marcilor prezente pe piata din Romania vor putea fi admirate in week-end la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, care deschid portile primei editii, vineri, 12 octombrie, la Exporom Pantelimon (Bd. Biruintei nr. 98, Pantelimon, Ilfov).
Pilotul de raliuri, multiplu campion national, Titi Aur, va participa la cele doua manifestari alaturi de “Scoala mobila de conducere defensiva si Pilotaj”.
Timp de trei zile, publicul amator si specialistii sunt invitati sa asiste la un spectacol pe patru roti, accesul fiind liber, iar transportul gratuit pentru vizitatorii care ajung la statia de metrou Republica. “Firmele de profil vor prezenta o serie de noutati in materie de tuning, iar cluburile auto asteapta sa uimeasca publicul si de aceasta data. De la cele mai vechi masini (zona Retro), pana la cele modificate, toate vor fi admirate, unele chiar premiate. La toate acestea se adauga si Finala de Car Audio, dar si alte demonstratii ce au ca ingredient sau punct de atractie principal pasiunea pentru autoturisme!”, a declarat Roxana Soare, Project Manager, Exporom.
Tiriac Auto anunta prezenta tuturor marcilor din portofoliu. Alaturi de marcile Tiriac Auto, publicul va putea admira si modelele aduse de Eurial Invest, dealer Peugeot.
Automobilele electrice MIA Electric, disponibile pe piata prin importatorul unic E-Motion Electric, vor fi si ele prezente la eveniment. De asemenea, iubitorii sportului pe doua roti au ocazia sa testeze bicicletele electrice Hero Eco.
Citeşte mai multe despre: Auto Show, 4Tuning FEST, Exporom Pantelimon

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza