Links Sitemap Business Linker Sitemap

DTZ Echinox preia serviciile de property management pentru două noi centre comerciale la Iaşi și Botoşani

4174 afisari
Compania internațională de consultanță imobiliară DTZ Echinox a fost desemnată să furnizeze servicii de property management pentru două noi centre comerciale: Felicia Shopping Center din Iaşi și Uvertura Mall din Botoșani.
Cu aceste două proiecte, DTZ  își extinde portofoliul de centre comerciale în administrare, ce curpinde Shopping City Suceava și Shopping City Sibiu.
“Preluarea serviciilor de property management pentru Felicia Shopping Center din Iaşi și Uvertura Mall din Botoşani certifică experiența amplă în administrarea de centre comerciale pe care DTZ o deține. Cu cele două noi proiecte ne consolidăm poziţia la nivel naţional şi devenim mai încrezători în dezvoltarea portofoliului nostru pe segmentul de retail”, a declarat Yves d’Arfeuille, Head of Property Management Department, DTZ Echinox.
Cu o suprafaţă totală construită de 29.704 mp, Felicia Shopping Center este ancorat de hypermarket-ul Carrefour şi magazinul de electronice şi electrocasnice MediaGalaxy. Galeria comercială, cu o suprafaţă de 10.999 mp şi peste 85 de magazine, găzduieşte branduri locale şi internaţionale precum Intersport, Takko, Deichmann, Leonardo, Marks & Spencer, Sephora, Orsay, Benvenuti, Nissa, Noriel, Help Net,  etc. Proiectul, lansat în octombrie 2007, s-a poziţionat ca prima opţiune pentru locuitorii oraşului Iaşi interesaţi de cumpărături diverse la preţuri accesibile.
Uvertura Mall este un proiect de retail dezvoltat de compania Moldova Universal, o societate cu capital românesc integral, prezentă pe piaţă din anul 1991. Între realizările sale se numără Moldova Mall din Iaşi, trei proiecte rezidenţiale în Iaşi şi unul în Botoşani.
Uvertura Mall are o suprafaţă totală de 32.000 mp, distribuiţi pe şase niveluri, demisol, parter şi patru etaje, la sfârşitul anului 2012 era închiriat în proporţie de 82% şi va fi livrat în a doua jumătate a lunii martie a acestui an. Situat în centrul oraşului Botoşani, mall-ul gândit ca destinaţie unică pentru cumpărături, va pune la dispoziţia botoşănenilor peste 80 de magazine şi un supermarket.
În plus, Uvertura Mall îşi propune să devină principalul pol de divertisment din oraş, oferind locuitorilor din Botoşani primul Multiplex, cu cinci săli de cinema, o sală de bowling şi billiard, zonă de joacă pentru copii şi zonă de food court.
Cu cele două proiecte câştigate recent, portofoliul de property management al DTZ Echinox a atins 150.000 mp.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza