Links Sitemap Business Linker Sitemap

DTZ Echinox devine Cushman & Wakefield Echinox

1773 afisari
Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în servicii imobiliare, a semnat un acord de exclusivitate cu DTZ Echinox ca afiliat al acestuia în România. Anunțul formal de afiliere vine după fuziunea globală dintre Cushman & Wakefield și DTZ din anul 2015.
DTZ Echinox a fost partenerul companiei DTZ în România începând cu anul 2002. De astăzi, DTZ Echinox își va schimba identitatea, devenind Cushman & Wakefield Echinox.

Cushman & Wakefield Echinox oferă o gamă completă de servicii de consultanță imobiliară pentru investitori, chiriași și proprietari pe toate sectoarele pieței imobiliare. Serviciile de bază ale companiei includ închiriere și brokeraj, administrare a proprietăților, piețe de capital, investiții, gestionarea activelor imobiliare, evaluare, cercetare de piață și management de proiect.

Mihnea Șerbănescu, Manager General al Cushman & Wakefield Echinox: “Cushman & Wakefield Echinox reprezintă un nou capitol al poveștii de succes a companiei pe care am fondat-o cu 23 de ani în urmă. Cu acest brand nou, care integrează istoria, echipele și know-how-ul a doi lideri de piață, sunt convins că vom reuși să livrăm în continuare servicii de consultanță imobiliară și brokeraj la cel mai înalt nivel și ne vom extinde capabilitățile pentru a ne consolida poziția pe piața imobiliară locală."

Jonathan Hallett, Head of Central & Eastern Europe, Cushman & Wakefield: “Cushman & Wakefield este o prezență foarte puternică în Europa Centrală și de Est și suntem încântați că am reușit să ne consolidăm relația de lungă durată cu Echinox. Împreună vom continua dezvoltarea în întreaga regiune."

John Forrester, Chief Executive EMEA, Cushman & Wakefield: “Relațiile puternice și de lungă durată cu filialele din EMEA ne facilitează expansiunea pe piețele pe care Cushman & Wakefield nu le deține încă în totalitate. Acest lucru aduce beneficii atât clienților locali, cât și celor globali, care vor avea acces la rețeaua noastră globală, dar și la cunoștințele asupra pieței locale."

Cushman & Wakefield se află în top 3 companii ce oferă servicii imobiliare la nivel global, cu aproximativ 43.000 de angajați în peste 60 de țări, cu venituri de peste 5 miliarde de dolari și 191 de miliarde de dolari tranzacționați la nivel global.

În ultimele șase luni, Cushman & Wakefield și-a anunțat următoarele acorduri de afiliere:
•    Excellerate Property Services din Africa Subsahariana, redenumit Cushman & Wakefield Excellerate (August 2016).
•    DTZ Sherry FitzGerald din Irlanda, redenumit Cushman & Wakefield (August 2016).
•    Inter Israel din Israel, redenumit Cushman & Wakefield Inter Israel (Octombrie 2016).
•    Proprius din Grecia, redenumit Cushman & Wakefield Proprius (Octombrie 2016).
•    SPG Intercity din Elvetia (Decembrie 2016).
•    Veritas Brown, redenumit Cushman & Wakefield, în Kazahstan și Georgia (Decembrie 2016).
•    DTZ Finland Oy, redenumit Cushman & Wakefield, în Finlanda (Ianuarie 2017).
•    DTZ Realkapital, redenumit Cushman & Wakefield Realkapital, în Norvegia (Februarie 2017)
Citeşte mai multe despre: Cushman

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza