Links Sitemap Business Linker Sitemap

DTZ Echinox aduce doi chiriași noi la Arena Mall Bacău

1550 afisari
DTZ Echinox aduce doi chiriași noi la Arena Mall Bacău, în urma unor contracte semnate la începutul anului 2016. LC Waikiki și English Home, retaileri controlați de două grupuri din Turcia, vor deschide în următoarele luni două magazine cu o suprafață cumulată de aproximativ 1,200 mp.
În prezent, LC Waikiki și English Home operează câte un magazin în zona de est a țării (la Iași), astfel Arena Mall Bacău reprezintă a doua locație din regiunea Moldovei pentru cei doi retaileri. Noul magazin LC Waikiki va avea o suprafață de 1.000 mp, în timp ce English Home va ocupa un spațiu de 155 mp. "LC Waikiki și English Home sunt printre retailerii care au înregistrat rezultate foarte bune în ultimul an și au un plan susținut de dezvoltare. Arena Mall Bacău este unul dintre cele mai performante centre comerciale din estul țării și o opțiune evidentă pentru orice retailer care urmărește extinderea rețelei în această regiune. Odată cu deschiderea celor două magazine, mixul de chiriași de la Arena Mall Bacău se va optimiza, fiind mai bine reprezentat pe categoriile de fashion și home&deco", a declarat Mihaela Petruescu, Head of PM DTZ Echinox.

Arena Mall, inaugurat de omul de afaceri Ovidiu Budeanu în 2007, are un grad de închiriere de 100%. Centrul comercial a înregistrat în 2015 o creștere a cifrei de afaceri de 16,5% și un trafic mai ridicat cu 10%, comparativ cu anul precedent.

"Cele două branduri completează mixul de chiriași al proiectului și integrarea lor în conceptul Arena Mall se aliniază cu strategia noastră de îmbunătățire permanentă a ofertei comerciale. Prin atragerea noilor chiriași și printr-un management proactiv al centrului comercial, ne-am propus ca și în 2016 să creștem cu 10% numărul de vizitatori și în același timp cifra de afaceri a proiectului. Echipa DTZ a identificat doi retaileri noi care completează foarte bine lista de chiriași a proiectului, deși Arena Bacău este un mall matur, cu un mix comercial foarte bun”, a declarat la rândul său Ovidiu Budeanu, Proprietarul Arena Mall.

Centrul comercial atrage vizitatori atât din Bacău cât și din orașele vecine aflate la o distanță de 45 de minute de mers cu mașina (Piatra Neamț, Roman și Adjud), dar și vizitatori care tranzitează drumurile europene E 85, E574 și alte drumuri naționale.

Printre cele mai reprezentative branduri din Arena Mall Bacău sunt Cinema City, Inditex, H&M, New Yorker, Reserved, Altex sau Flanco.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza