Links Sitemap Business Linker Sitemap

DTZ Echinox a asistat QUALITANCE in procesul de extindere in Opera Center

1892 afisari
DTZ Echinox a asistat QUALITANCE in procesul de extindere a spatiului de birouri in Opera Center. Noul spatiu, in suprafata de 600 mp, se afla la etajul 7 al cladirii Opera Center I si se adauga spatiului de 550 mp pe care compania l-a inchiriat in Opera Center II incepand cu luna mai 2014. Odata cu aceasta consolidare, QUALITANCE a extins si durata contractuala initiala pana in anul 2023.
Infiintata in 2007, QUALITANCE ofera servicii de consultanta in dezvoltarea, testarea si mentenanta de solutii software, atat pentru companii din Fortune 500, cat si pentru startup-uri. Compania are in prezent peste 150 de angajati si detine birouri atat in Romania (Bucuresti), cat si in SUA (Silicon Valley si New York).  
"Extinderea spatiului de birouri vine ca o necesitate pe fondul cresterii companiei. Am ales sa ramanem in Opera Center deoarece experienta a confirmat asteptarile noastre initiale legate de acest spatiu, anume accesibilitatea si modernitatea lui, dar si faptul ca incurajeaza creativitatea si colaborarea”, afirma reprezentantii QUALITANCE.
Proiectul de birouri Opera Center ce cuprinde doua cladiri - Opera Center I in suprafata totala inchiriabila de 11,870 mp si Opera Center II in suprafata totala inchiriabila de 3,484 mp - se afla in proprietatea fondului de investitii austriac CA Immo. In prezent Proiectul are un grad de ocupare  de 100%, acomodand chiriasi importanti ca NN Lease, Glaxo Smithkline, King Games Studio, Stoica & Asociatii, DHL Logistics, Borza & Asociatii si CEC Bank.
Eduard Turcoman, Associate Director Office & Industrial DTZ Echinox, a declarat: "Opera Center continua sa fie una dintre cele mai competitive cladiri de birouri din Bucuresti, prezentand particularitati caracteristice cladirilor de generatie noua. Flexibilitatea layout-ului, calitatea specificatiilor tehnice, precum si diversitatea facilitatilor de care beneficiaza cladirea datorita locatiei, confirma optiunea Qualitance".
"Suntem incantati ca am putut sustine cu o solutie de spatiu cresterea organica a partenerului QUALITANCE, intr-un context favorabil dezvoltarii companiei. Ne bucuram de increderea acordata si vom continua relatia de colaborare sub aceleasi auspicii”, a afirmat Marian Roman, Managing Director al CA Immo Real Estate Management Romania.
In prezent, CA Immo detine in Romania cinci cladiri de birouri: Opera Center I si II, Europe House, Bucharest Business Park si Riverplace, care cumuleaza o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 106.000 mp.
Ca perspectiva de crestere a portofoliului de office, CA Immo va incepe in aceasta toamna dezvoltarea proiectului Orhideea Towers Bucharest, situat in zona de centru-vest a Capitalei, in proximitatea pasajului Basarab.  

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza