Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cu 2,34 milioane vehicule vândute, Mercedes-Benz rămâne cel mai mare producător mondial de automobile de lux

554 afisari
Constructorul auto german Mercedes-Benz și-a aparat cu succes titlul de cel mai mare producător mondial de automobile de lux, după ce și-a devansat rivalii BMW AG și Audi pentru al patrulea an consecutiv, transmite Bloomberg.

Anterior, directorul de vânzări de la Audi, Hildegard Wortmann, a declarat și el că nouă linie de produse ar trebui să ajute marca de lux a grupului Volkswagen să recupereze terenul pierdut în față rivalilor Mercedes-Benz și BMW în ultimii ani. La nivel global, livrările Audi au crescut anul trecut cu 1,8%, până la 1,85 milioane de autoturisme.

"Grație ofensivei noastre de produs, am reușit din nou să ne majorăm vânzările la un nou record în 2019. Sunt încrezător că vom continuă acest drum de succes și în actualul an", a declarat directorul de vânzări de la BMW, Pieter Notă.

Cererea pentru vehiculele premium s-a dovedit a fi mai rezistență decât pe segmentul vehiculelor de masă, unde vânzările au scăzut în unele regiuni ale lumii afectate de încetinirea creșterii economice și tensiunile comerciale.

Pe viitor, BMW mizează pe o ușoară creștere a vânzărilor la nivel de grup în acest an, grație unei creșteri solide a vânzărilor pe piață din China. În schimb, în Europa, vânzările BMW ar urmă să fie comparabile cu cele din 2019.

Producătorul a informat că livrările sale de vehicule marca BMW au crescut anul trecut cu 2%, până la 2,17 milioane de autoturisme. Anterior, Mercedes-Benz a informat că livrările sale au crescut cu 1,3%, până la un nivel record de 2,34 milioane vehicule. Audi se situează pe locul trei.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza