Links Sitemap Business Linker Sitemap

Consorțiul TPG și PAG a încheiat achiziția companiei Cassidy Turley

2137 afisari
Compania DTZ anunță fuziunea Cassidy Turley - DTZ care operează de acum înainte ca o singura firmă globală după finalizarea achiziției Cassidy Turley de către consorțiul privat de investiții TPG Capital, PAG Asia Capital și Fondul de pensii al cadrelor didactice din Ontario. Consorțiul a achiziționat DTZ în noiembrie 2014.
Asocierea Cassidy Turley și DTZ creează o companie de servicii imobiliare ce se clasează în primele trei în lume. Cassidy Turley contribuie cu o moștenire semnificativă ca lider de piață în SUA, în timp ce DTZ oferă o platformă globală de servicii complete la nivel internațional.
DTZ oferă acum clienților servicii suplimentare integrate în peste 30 de piețe importante din SUA, în plus față de cele existente în Europa și Asia. Noua companie înregistrează venituri anuale de 2.9 miliarde $ și are peste 28.000 de angajați. De asemenea, la nivel global, DTZ are în administrare spații totalizând peste 3,3 miliarde de metri pătrați, în proprietăți deținute de clienți instituționali, din sectorul public, corporate și privat.
După cum s-a anunțat anterior, Tod Lickerman va fi CEO al companiei integrate. Joseph Stettinius Jr., CEO-ul Cassidy Turley, este acum director executiv pe Regiunea America, în timp ce Brett White, fostul CEO al CB Richard Ellis, care, de asemenea, a investit în achizitie, va deveni președinte cu drepturi depline din martie 2015.
"Fuziunea dintre cele două societăți maximizează capacitatea DTZ de a răspunde nevoilor clienților cu rapiditate, eficiență și flexibilitate, calități unice în companii globale de dimensiunea noastră. Noul DTZ combină capabilitățile unei firme de clasă mondială cu expertiza unei organizații mai mici, mai agile și mai tenace", a spus Tod Lickerman.
"Această fuziune este reciproc avantajoasă pentru ambele companii, având în vedere poziția noastră puternică pe piața americană și acoperirea globală a DTZ", a declarat Joseph Stettinius, Jr. " Ținând cont de avantajele pe care le putem oferi acum clienților noștri și oamenilor noștri, sunt încântat că DTZ și Cassidy Turley își unesc forțele sub noul brand și noua structură."

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza