Athénée Palace Hilton are un nou executive chef
Athénée Palace Hilton a anuntat numirea lui Chaiyasith Srichom (cunoscut si ca Lam) in functia de bucatar sef pentru restaurantele si serviciile de catering ale hotelului.
Chaiyasith Srichom si-a inceput cariera la restaurantul Verona, un restaurant italian din Sydney, dupa care s-a mutat in Europa, mai intai la Londra si apoi la Praga, unde a lucrat la Maze Praga si a fost promovat sous chef. La Maze, bucatarul Lam si echipa sa au primit cea mai intalta distinctie culinara, o stea Michelin.
Calatoria bucatarului Srichom in cadrul Hilton a inceput la Hilton Praga Old Town, la restaurantul hotelului. De-a lungul acestei experiente, a fost implicat in deschiderea mai multor hoteluri din portofoliul de branduri al companiei, inclusiv Hilton Liverpool si
luxosul hotel Syon Park Londra, a Waldorf Astoria Collection. In vara anului 2011, Chaiyasith Srichom a fost invitat la Athenee Palace Hilton, pentru a contribui cu idei noi si a ajuta la deschiderea noului restaurant Roberto’s. Aici a descoperit o noua oportunitate de a-si demonstra abilitatile culinare si s-a indragostit imediat de oras, de oameni si de hotelul legendar. Atunci cand fostul bucatar Gabrielle Savini a decis sa isi continue cariera in cadrul altui hotel Hilton din Europa, Chaiyasith Srichom a acceptat sa imbratiseze provocarile pozitiei de bucatar sef.
Srichom a declarat: “Sunt foarte fericit de alegerea facuta si planuiesc sa transform Athenee Palace Hilton in prima optiune pentru cei aflati in cautarea unor modalitati inovatoare de a experimenta gastonomia contemporana. Stiu ca trebuie sa fim corecti si sa pretuim ingredientele la adevarata lor valoare, pentru ca ele sunt de fapt starurile show-ului culinar”.
Chef Srichom este sustinut si de noul bucatar italian Bruno Visibelly, iar primul sau proiect va fi sa relanseze conceptul de brunch in cadrul restaurantului Roberto’s si sa organizeze cel mai magic si distractiv sezon festiv la Athenee Palace Hilton.
Nascut intr-un sat aflat la 700 km nord de orasul Bangkok, Lam s-a mutat in Australia in anii ’70 si s-a stabilit in Orasul lui Darwin, unde a studiat timp de patru ani arta culinara in cele mai fine aspecte ale sale. Dragostea sa pentru mancare a inceput cu mult timp inainte, cand, copil fiind, aduna din gradina ierburi proaspete si legume si le prepara pentru cina, sub atenta supraveghere a mamei sale. De atunci el a deprins bazele gastronomiei si a invatat sa respecte si sa foloseasca ingredientele proaspete, de sezon, pentru cele mai reusite combinatii.
Calatoria bucatarului Srichom in cadrul Hilton a inceput la Hilton Praga Old Town, la restaurantul hotelului. De-a lungul acestei experiente, a fost implicat in deschiderea mai multor hoteluri din portofoliul de branduri al companiei, inclusiv Hilton Liverpool si
luxosul hotel Syon Park Londra, a Waldorf Astoria Collection. In vara anului 2011, Chaiyasith Srichom a fost invitat la Athenee Palace Hilton, pentru a contribui cu idei noi si a ajuta la deschiderea noului restaurant Roberto’s. Aici a descoperit o noua oportunitate de a-si demonstra abilitatile culinare si s-a indragostit imediat de oras, de oameni si de hotelul legendar. Atunci cand fostul bucatar Gabrielle Savini a decis sa isi continue cariera in cadrul altui hotel Hilton din Europa, Chaiyasith Srichom a acceptat sa imbratiseze provocarile pozitiei de bucatar sef.
Srichom a declarat: “Sunt foarte fericit de alegerea facuta si planuiesc sa transform Athenee Palace Hilton in prima optiune pentru cei aflati in cautarea unor modalitati inovatoare de a experimenta gastonomia contemporana. Stiu ca trebuie sa fim corecti si sa pretuim ingredientele la adevarata lor valoare, pentru ca ele sunt de fapt starurile show-ului culinar”.
Chef Srichom este sustinut si de noul bucatar italian Bruno Visibelly, iar primul sau proiect va fi sa relanseze conceptul de brunch in cadrul restaurantului Roberto’s si sa organizeze cel mai magic si distractiv sezon festiv la Athenee Palace Hilton.
Nascut intr-un sat aflat la 700 km nord de orasul Bangkok, Lam s-a mutat in Australia in anii ’70 si s-a stabilit in Orasul lui Darwin, unde a studiat timp de patru ani arta culinara in cele mai fine aspecte ale sale. Dragostea sa pentru mancare a inceput cu mult timp inainte, cand, copil fiind, aduna din gradina ierburi proaspete si legume si le prepara pentru cina, sub atenta supraveghere a mamei sale. De atunci el a deprins bazele gastronomiei si a invatat sa respecte si sa foloseasca ingredientele proaspete, de sezon, pentru cele mai reusite combinatii.
Citeşte mai multe despre:
Athenee Palace Hilton
S-ar putea să îți placă:
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza