Links Sitemap Business Linker Sitemap

Adama începe construcția ultimei faze de dezvoltare din Copou Bellevue

3143 afisari
Dezvoltatorul imobiliar Adama, deținut integral de IMMOFINANZ Group, a anunțat oficial începerea lucrărilor de construcție pentru ultima fază de dezvoltare a ansamblului rezidențial Copou Bellevue din Iași.
Potrivit companiei, investiția totală pentru această fază se ridică la 1,7 milioane euro, lucrările fiind demarate în luna noiembrie 2013 și programate a se finaliza în iunie 2014. Ultima fază de dezvoltare prevede o clădire care completează astfel proiectul existent, Copou Bellevue urmând să totalizeze după realizarea acestei etape 169 de unități premium proiectate de Adama pentru piața rezidențială din Iași.
Cea de-a treia fază de dezvoltare și ultima din Copou Bellevue este compusă dintr-o clădire de 5 niveluri și 49 de unități, situată în zona exclusivistă a dealului Copou. Amplasată în imediata apropiere a blocurilor construite anterior în cadrul ansamblului, noua construcție va cuprinde studiouri și apartamente de două camere cu suprafețe utile cuprinse între 36 și 50 mp. În plus, locatarii apartamentelor de la parterul blocului vor beneficia și de grădini proprii spațioase, în timp ce la etajele patru și cinci ale clădirii, vor fi disponibile penthouse-uri exclusiviste.
"Suntem extrem de încrezători în piața imobiliară din Iași și de aceea Adama continuă investițiile pe care le-a început aici. Iașiul este un oraș în continuă dezvoltare și schimbare, iar recentele investiții publice și private în diverse proiecte sunt dovada vie a acestui fapt. Copou Bellevue este un proiect de succes, special proiectat și adaptat pentru a se mula dorințelor pieței, construit de o echipă de profesioniști, în concordanță cu standardele internaționale de calitate”, a declarat Andreas Holler, CEO, Adama Group.
Dezvoltatorul a mai precizat că locatarii Copou Bellevue vor avea la dispoziție spații de parcare și de depozitare proprii, precum și un Health Club profesional, cu sală de fitness și saună, amplasate la parterul noii clădiri. În plus, complexul este prevăzut cu un loc de joacă spațios pentru copii și cu pază permanentă.
Etapele anterioare de dezvoltare din Copou Bellevue sunt compuse din 120 de apartamente de una, două, trei și patru camere, precum și din penthouse-uri și mini penthouse-uri, amplasate în trei clădiri separate. Raportat la ritmul de vânzare al unităților anterioare, Copou Bellevue s-a dovedit a fi un proiect rezidențial de succes. La momentul actual, peste 95% din apartamentele finalizate sunt vândute.
Citeşte mai multe despre: Adama. IMMOFINANZ Group, Copou Bellevue

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza