Links Sitemap Business Linker Sitemap

Xerox primeste certificarea EPEAT si continua sa fie unul dintre liderii sustenabilitatii

1615 afisari
Xerox continua sa isi demonstreze angajamentul pentru sustenabilitate si obtine certificarea EPEAT la nivel global pentru echipamentele cu tehnologia ConnectKey, gama Xerox VersaLink si gama Xerox AltaLink. Certificarea EPEAT, administrata de organizatia americana Green Electronics Council, include si o arhiva online a produselor de tehnologie, cu scopul de a-i ajuta pe consumatori sa ia decizii de cumparare pe baza sustenabilitatii produselor si a companiilor producatoare. Produsele sunt evaluate in functie de consumul energetic si de ciclul de viata, de la design si productie, pana la energia consumata si procesele de reciclare din fabrica.

Xerox a obtinut certificarea EPEAT in America de Nord si este prima companie care a inregistrat in arhiva EPEAT echipamente de imprimare pentru Europa (Belgia, Franta, Germania, Luxemburg, Olanda, Elvetia, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia si Regatul Unit).

„Clientii din sectorul public si cel privat se bazeaza pe EPEAT in cadrul proceselor de achizitii sustenabile,” afirma Nancy Gillis, CEO, Green Electronics Council. „Oferind produse certificate de EPEAT, Xerox le ofera clientilor optiuni mai eficiente din punct de vedere energetic, ajutandu-i astfel sa isi micsoreze costurile si sa reduca impactul asupra mediului inconjurator.”

Multe dintre produsele Xerox indeplinesc sau chiar depasesc cerintele minime de certificare pentru performanta produselor privind mediul inconjurator. Alaturi de EPEAT, Xerox ofera produse certificate de ENERGY STAR®, ECOLOGO® si Blue Angel. De asemenea, multumita parteneriatului cu PrintReleaf, le permite clientilor de servicii de management al imprimarii sa isi transforme paginile imprimate in copaci plantati in zonele despadurite.

„Cu ajutorul tehnologiei Xerox, organizatiile nu mai trebuie sa aleaga intre sustenabilitate si productivitate,” spune Tracey Koziol, senior vice president, Global Offerings, Xerox. „La Xerox, sustenabilitatea este unul dintre punctele cheie pe care le avem in vedere atunci cand dezvoltam o tehnologie.”
Citeşte mai multe despre: Xerox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza