Links Sitemap Business Linker Sitemap

Xerox lanseaza doua echipamente multifunctionale A3 monocrome pentru companiile mici

1726 afisari
Xerox vine in ajutorul firmelor mici si mijlocii si lanseaza Xerox B1022/B1025, doua echipamente multifunctionale de imprimare (MFP-uri) care contribuie la cresterea nivelului de productivitate, reduc costurile si simplifica sarcinile de lucru zilnice din birourile de mici dimensiuni.
Aceste echipamente all-in-one combina functiile unui copiator duplex, ale unei imprimante, ale unui scanner color si ale unui fax1. Xerox B1022/B1025 le permite utilizatorilor sa realizeze proiecte de imprimare pe hartie cu dimensiuni de pana la Tabloid/A3, rapid si la costuri reduse.
Sarcinile de birou zilnice, cum ar fi scanarea catre email sau scanarea catre/imprimarea de pe un stick USB pot fi realizate cu usurinta de pe echipament, iar optiunea de conectivitate wireless le permite utilizatorilor sa imprime direct de pe dispozitivele mobile. Interfata cu utilizatorul cu ecran tactil color1 ofera o experienta de utilizare placuta si simplificata.
MFP-urile au incluse cele mai noi functii de securitate care ofera protectie impotriva amenintarilor si vulnerabilitatilor cibernetice. Pentru documentele care contin informatii delicate sau confidentiale, optiunea de imprimare securizata poate fi utilizata pentru a retine documentele imprimate in echipament pana la introducerea unui cod. Imprimarea de pe dispozitive mobile este disponibila via Apple® AirPrint®, Xerox Print Service si Mopria® Print Service Plug-ins for Android™.
"Vremurile in care aveam nevoie de mai multe echipamente pentru a realiza sarcini de birou simple au trecut,” explica Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox Romania. "Aceste noi MFP-uri reunesc fiabilitatea legendara a echipamentelor Xerox cu functiile de mobilitate si securitate, la costuri accesibile – totul pentru a creste productivitatea in birourile din intreaga lume.”
Citeşte mai multe despre: Xerox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza