Links Sitemap Business Linker Sitemap

Xerox aduce optimizări de securitate și productivitate echipamentelor de imprimare Xerox AltaLink

1447 afisari
Respectarea normelor de securitate și creșterea productivității la locul de muncă sunt două obiective care tocmai au devenit mai ușor de atins mulțumită echipamentelor multifuncționale Xerox AltaLink (MFP).


Noile optimizări de software de care beneficiază acești asistenți pentru locul de muncă le permit companiilor să monitorizeze setările de securitate și să reseteze în mod automat schimbările neautorizate – un pas înainte pentru rezolvarea breșelor de securitate. Mai mult, noua experiență de utilizare intuitivă le oferă grupurilor de lucru mari și mijlocii posibilitatea de a personaliza modul în care își îndeplinesc sarcinile zilnice, folosindu-și mai eficient timpul și îmbunătățind productivitatea.

Securitate proactivă cu Xerox
Noua funcție Configuration Watchdog le oferă administratorilor IT siguranța că echipamentele respectă politicile de securitate, pentru a proteja infrastructura și datele de business critice, fără a fi nevoie de monitorizare externă.

Iată cum funcționează: administratorii pot monitoriza în mod concomitent cerințele de conformitate pentru cel mult 8 setări de securitate. Atunci când sunt detectate schimbări neautorizate, Configuration Watchdog le va remedia până când ajung în starea de conformitate, iar schimbările care au nevoie de aprobări sunt anunțate și înregistrate în sistem pentru a primi mai târziu un răspuns.

"Amenințările de securitate cibernetică devin din ce în ce mai sofisticate, așa că tehnologiile de prevenție trebuie să țină pasul,” explică Dr. Alissa J. Abdullah, chief information security officer, Xerox. „Abordarea noastră privind securitatea echipamentelor, datelor și documentelor este una proactivă, care pune organizațiile într-o poziție ofensivă pentru detectarea amenințărilor și răspunsul la acestea.”

Pentru mai multă protecție, MFP-urile AltaLink includ suport pentru software-ul de print management ThinPrint și criptare end-to-end și oferă o compresie și o transmitere eficientă a datelor de imprimare, pentru rezultate mai rapide.

AltaLink oferă noi funcții care economisesc timp
Mulțumită unei experiențe de utilizare intuitivă, asemănătoare cu cea oferită de o tabletă, AltaLink ajută utilizatorii să îndeplinească mai rapid și mai simplu sarcini zilnice prin intermediul unor noi funcții precum:
Un ecran de start personalizabil: permite rearanjarea aplicațiilor cel mai des folosite și le plasează pe cele mai populare în partea de sus, pentru o accesare ușoară.
Aplicații 1-Touch: simplifică fluxuri de lucru complicate prin crearea de scurtături, cum ar fi scanarea către email fără a mai fi nevoie de tastarea adresei sau realizarea de broșuri dintr-o singură mișcare; aceste aplicații 1-Touch pot fi clonate și distribuite către mai multe echipamente.
Fleet Orchestrator: implementează automat actualizările de software și modificările complicate de configurație pe mai multe echipamente. Un singur echipament, desemnat drept principal, distribuie în siguranță actualizările către restul flotei, reducând timpul de nefuncționare al echipamentelor și nevoia de intervenții manuale de IT.

"Aceste optimizări articulează și demonstrează angajamentul pe care ni l-am luat la Xerox pentru a securiza informațiile și a pentru a simplifica procesele de business pentru clienții noștri,” spune Tracey Koziol, senior vice president, Global Offerings, Xerox. "Asistenții noștri pentru locul de muncă cresc nivelul de eficiență și productivitate al angajaților, pentru ca aceștia să se poată concentra pe ceea ce contează cu adevărat pentru organizație.”

Disponibilitate
Actualizarea de software gratuită pentru echipamentele AltaLink MFP poate fi descărcată la https://www.support.xerox.com.
Citeşte mai multe despre: Xerox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza