Links Sitemap Business Linker Sitemap

Webhelp România numeşte un nou CEO

1213 afisari
Răzvan Pătrunoiu a fost numit Director General al filialei locale a Webhelp. Din poziția sa actuală, Răzvan va conduce cele patru birouri Webhelp din România, cu o echipă de 2.300 de persoane în București, Ploiești, Galați și Iași. El îi succede Ralucăi Leonte, care a ocupat această poziție din martie 2017, și care a devenit Head of Global Delivery and Transformation pentru Webhelp, alăturându-se comitetului executiv al grupului.
"Sunt încântat să mă alătur unei companii atât de grozave. Webhelp a înregistrat un mare succes în transformarea experienței client, ce are la bază viziunea noastră de a face afacerile mai umane. În mod cert, aștept cu nerăbdare să dezvolt mai departe Webhelp România.", a declarat Pătrunoiu.
Pătrunoiu, în vârstă de 44 de ani, are o experiență de peste 20 de ani în diverse industrii - BPO, private equity, FMCG și Telecomunicații - și a supervizat operațiunile ca Managing Director al Samsung Electronics SSC Europe, Ascenta Management, Accenture România și Tchibo România.
Ludovic Lempire, Co-CEO al regiunii franceze a Webhelp, din care face parte și România, a declarat: "Suntem foarte bucuroși să îi uram bun venit lui Răzvan în familia Webhelp. Orientat spre soluții si strateg, dornic să accepte noi provocări și un puternic susținător al responsabilizării oamenilor, Răzvan se potrivește perfect cu mentalitatea noastră de game-changer, care pune oamenii pe primul loc. El a realizat o creștere semnificativă pentru toate companiile multinaționale pe care le-a gestionat, proiectând și implementând soluții de succes. Suntem încântați să construim împreună viitorul Webhelp România, combinând experiența lui și realizările importante, obținute în ultimii ani de Raluca și echipele ei."
Răzvan Pătrunoiu este licențiat în economie, cu specializare în Finanțe Bănci.
Citeşte mai multe despre: Webhelp

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza