Links Sitemap Business Linker Sitemap

Volksbank Romania îngheață cursul francilor elveţieni la nivelul înregistrat pe 31 decembrie 2014

1796 afisari
Ca urmare a aprecierii semnificative a francul elvețian, Volksbank Romania a decis să mențină pe o perioadă de trei luni (între 20 ianuarie 2015 și 17 aprilie 2015) un curs valutar fix, de 3,8035 lei pentru 1 CHF (cursul de schimb VBRO valabil la data de 31 decembrie 2014), pentru plăţile următoarelor trei rate lunare datorate de clienţi.
“Prin intermediul acestei măsuri, le oferim clienților noștri cel mai bun suport până la stabilizarea condițiilor de pe piața valutară, anulând în întregime efectul negativ al exploziei recente înregistrate de francul elvețian. În acelaşi timp, această ofertă ne va acorda timpul necesar pentru a elabora o soluție pe termen lung cu care să venim în întâmpinarea clienţilor noştri, în vederea clarificării problemei legate de împrumuturile în franci elvețieni. Aceste iniţiative au fost aduse la cunoştinţă şi potenţialului nostru cumpărător, Banca Transilvania”, a declarat Benoit Catel, Președintele Volksbank.
Potrivit băncii, oferta se aplică tuturor clienților Volksbank cu împrumuturi active în franci elvețieni, fiind destinată în mod exclusiv plății a trei rate lunare și a oricăror sume restante. Acest curs prestabilit este aplicabil tranzacţiilor de schimb valutar din lei în franci, putând fi efectuat în orice unitate VBRO sau prin intermediul Internet Banking. 
Oferta a intrat în vigoare începând de marți, 20 ianuarie 2015.
Citeşte mai multe despre: ­­Volksbank Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza