Links Sitemap Business Linker Sitemap

Victoriabank are membri noi în echipa de conducere

2974 afisari
Managementul Victoriabank, a treia cea mai mare bancă din Republica Moldova, are doi membri noi, Bogdan Pleşuvescu - Preşedinte şi Vasile Donica - Vicepreşedinte, care au primit aprobarea Băncii Naționale a Moldovei pentru exercitarea funcției.
                                               

Bogdan Pleşuvescu are peste 17 ani de experiență în management şi o vastă expertiză în domeniul comercial şi al afacerilor. În ultimii 7 ani şi-a extins aria de competență în domeniile: remediere credite, workout, reglementare, fuziuni şi achiziții de instituții financiar-bancare din România. A făcut parte din echipele restrânse de negociatori ale Băncii Transilvania în tranzacțiile majore din ultimii ani, şi anume achiziția Volksbank şi Bancpost de BT. Este Preşedintele Comisiei Juridice a Asociației Române a Băncilor din România, membru al Turnaround Management Association România şi membru al Consiliului Director al Asociației Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România. În 2017 a fost nominalizat de pretigiosul portal de specialitate The Legal 500 în clasamentul GC Powerlist Central and Eastern Europe, care cuprinde cei mai influenți General Counsel din Europa Centrală şi de Est. ·       Vasile Donica este economist de aproape 20 de ani, cu experiență în domenii precum audit, banking, workout şi leasing. A coordonat timp de 5 ani BT Leasing MD, companie devenită lider de piață în funcție de valoarea finanțărilor de mijloace fixe acordate în leasing.

Banca Transilvania a devenit în 2018 acționar la Victoriabank. BT şi Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare au peste 66% din capitalul social al băncii din Republica Moldova. Ca parteneri strategici şi acționari la Victoriabank, şi-au propus să continue creşterea băncii şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.

Citeşte mai multe despre: Victoriabank, BT

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza