Links Sitemap Business Linker Sitemap

Vectr Fitness, acționar principal World Class, achiziționează NextFit Timișoara

523 afisari
Vectr Fitness, parte a African Industries Group și acționar majoritar al World Class România, anunță achiziția NextFitness & Wellness (cluburile NextFit din Timișoara și Dumbravița) și încorporarea acesteia în structura Vectr Fitness. Achizitia consolidează poziția companiei pe piața de health & fitness din România și continuă expansiunea în zone strategice. Timișoara, cel mai mare oraș din regiunea de sud-vest a țării, găzduiește deja cel mai mare club de sănătate și fitness din România, World Class Iulius Town.
"Suntem foarte optimiști în ceea ce privește creșterea industriei de health & fitness din România. Oferind mai mult acces românilor la aceste servicii, putem avea un impact pozitiv major asupra sănătății populației și, în cele din urmă, asupra sănătății economiei românești.
Achiziția NextFitness este în conformitate cu strategia noastră de a crește numărul de cluburi de health & fitness cu facilități și servicii de înaltă calitate, din România.” spune Kent Orrgren, CEO World Class și Reprezentant pentru Vectr Fitness S.R.L.
Cele două cluburi NextFit situate în Timișoara și Dumbravița oferă condiții profesioniste de antrenament, cu echipamente de fitness și cardio de ultimă generație de la Technogym și o echipă puternică de experți în fitness, antrenori personali și instructori specializați de group fitness.
Echipa de management NextFit care va fi condusă de Răzvan Irimescu, își va continua activitatea. Potrivit companiei, cluburile vor funcționa sub același brand ca și până acum, iar programul cluburilor va rămâne neschimbat, urmând ca în 2023 să fie asimilate în rețeaua World Class.
Venind sub același acoperiș cu World Class, cea mai mare rețea de sănătate și fitness din România, cluburile NextFit Timișoara și Dumbravița vor deveni parte a misiunii aBeHealthy: de a inspira, motiva și educa mai mulți români să fie mai activi, mai des.
Mai mult, toți membrii existenți și viitori ai cluburilor de health & fitness NextFit se vor bucura de același nivel de calitate a serviciilor cu care au fost obișnuiți până acum. Ca beneficiu suplimentar, pentru că vor deveni parte a comunității aBeHealthy, membrii NextFit vor avea posibilitatea de a folosi și facilitățile și serviciile World Class Timișoara. Totodată, membrii World Class vor avea acces nelimitat la cele două cluburi NextFit din Timișoara și Dumbravița.
African Industries Group este un grup global diversificat de companii private, cu investiții în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Vest. În România, compania activează, de asemenea, în agrobusiness, distribuție de utilaje și utilaje agricole, dezvoltare și investiții imobiliare.
Citeşte mai multe despre: Vectr Fitness, World Class

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza