Links Sitemap Business Linker Sitemap

V&TM estimează pentru 2013 o cifră de afaceri de 2,7 milioane de euro

2414 afisari
Vulpoi & Toader Management, companie independentă de contabilitate, estimează anul acesta o creştere a cifrei de afaceri cu 10%, comparativ cu 2012, ajungând la 2,7 milioane de euro.
Evoluţia pozitivă a cifrei de afaceri se datorează creşterii cu 20-30% a serviciilor de consultanţă şi revizuire contabilă, în contextul în care din ce în ce mai multe companii mari îşi optimizează afacerile din punct de vedere financiar-contabil. Potrivit companiei, cifra de afaceri este realizată din serviciile de contabilitate, în proporţie de 60%, consultanţă – 20%, revizuiri – 10% şi expertiză – 10%.  În această toamnă compania a dezvoltat şi două noi divizii: Retail&Horeca şi Infrastructură. Divizia de Retail&Horeca, alcătuită din 14 experţi, reprezintă 30% din afacerile V&TM în 2013 şi asigură servicii pentru peste 70 de clienţi din industrie. Printre cei mai importanţi clienţi din zona de Retail&Horeca se numără Gant, Lacoste, U.S. Polo Assn, Samsonite, Porsche Design sau Osteria Gioia. Divizia de Infrastructură asigură servicii pentru companii precum Astaldi sau F.C.C. În 2014 compania îşi propune să dezvolte cele două divizii prin creşterea numărului de clienţi.


V&TM este cea mai mare companie cu capital integral românesc care oferă servicii de tipul “one stop shop” în domeniul financiar contabil şi al consultanţei de afaceri. În 2012 compania s-a situat pe locul 7 în Topul Naţional al Firmelor Private din România în categoria „Activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal”, după Pricewaterhousecoopers Tax Advisors, Deloitte Tax, KPMG Tax, Deloitte Audit, TMF Romania şi BDO Audit.  
Compania are o echipă de aproximativ 70 de experţi care lucrează pentru 400 de clienţi din domenii precum retail, logistică şi transporturi, comerţ, infrastructură, imobiliare, marketing sau industria petrolieră.
Citeşte mai multe despre: Vulpoi

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza