Links Sitemap Business Linker Sitemap

Universitatea Danubius lansează un program Executive MBA în parteneriat cu Universitatea Arcadia

3195 afisari
Universitatea Danubius din Galați a anunțat lansarea unui program de Executive MBA, în parteneriat cu Universitatea Arcadia din Pennsylvania. Programul de International MBA oferit de Universitatea Arcadia este concentrat pe durata unui an și este destinat atât managerilor de top, cât și mediului antreprenorial, tinând cont de necesitățile pieței și de faptul că acest segment de profesioniști este preocupat de managementul eficient al timpului.
"Deschiderea din estul Europei, alături de prezența în Franța, Singapore și Statele Unite ale Amercii, ne oferă o nouă perspectivă, mai ales pentru că în zona Europei de Est managerii ajung în poziții de top management mai repede, în medie cu șapte ani, decât omologii din Statele Unite. Acest lucru accentuează nevoia unei baze solide de informații care să îi ghideze în ascensiunea lor ierarhică și să le ofere, în același timp, oportunitatea de a aplica imediat informațiile și experiențele acumulate prin acest program de International MBA, astfel încât să dobândească un real avantaj competitiv.” a declarat Prorectorul Universității Arcadia, Dr. Steve O. Michael, care ocupă poziția de vicepreședinte al Departamentului Internațional de Relații Academice.
”Pentru prima oară în estul României, o universitate vine cu o ofertă educațională ce se adreseză profesioniștilor care își doresc să acceseze un nivel de înțelegere globală, oferit de profesori cu experiență internațională. Un astfel de program pune România pe harta marilor centre educaționale, nu doar în zona de Sud-Est a Europei, ci și în zona Asiei. Acest program MBA democratizează accesul la informații pe care cursanții le pot aplica imediat, iar acest lucru se traduce în performanță imediată.” a declarat Andy Pușcă, Rector al Universității Danubius. Programul International MBA oferit de Universitatea Danubius în parteneriat cu Universitatea Arcadia cuprinde 10 module de curs, dintre care unul este acela de experiență internațională, susținute de profesori, care provin din diferite culturi de afaceri, de la cultura asiatică la cea europeană și americană.
De asemenea, la începutul anului 2013, pentru dezvoltarea educației de business, Universitatea Danubius a înființat Danubius International Business School care oferă, împreună cu Arcadia University (SUA),  programul  International MBA pentru Europa Centrală și de Est.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza