Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Consumer Financing lansează o ofertă pentru Creditul de Realizări Personale în lei, cu dobândă anuală fixă de la 7,99%

421 afisari
UniCredit Consumer Financing lansează o ofertă pentru produsele de creditare de nevoi personale fără ipotecă, în lei, cu dobânzi fixe - Creditul de Realizări Personale, cu reduceri de dobândă aplicate gradual, în funcție de tranșele de sume împrumutate și de îndeplinirea anumitor condiții.
Astfel, dobânda anuală fixă poate ajunge până la un minimum de 7,99% pentru un Credit de Realizări Personale cu dobândă fixă pentru sume împrumutate între 120.000 și 150.000 de lei în condițiile: (i) încasării, la acordarea creditului și pe toată durata creditului, a veniturilor în cont deschis la UniCredit Bank (detalii despre Condiția de rulaj lunar pe www.unicredit.ro/credit), (ii) atașării unei asigurări de viață și (iii) refinanțării unui credit acordat de o altă instituție de credit/instituție financiară nebancară din România sau sucursale din România ale unor astfel de institutii straine sau achiziționării unui Card de Credit UniCreditCard Principal sau Premium.

Potrivit companiei, campania de promovare a Creditului de Realizări Personale cu dobânda anuală fixă de la 7,99%, este prezentă pe TV, radio, online, outdoor în București și a fost lansată începând cu data de 25 ianuarie 2023. Conceptul creativ al campaniei pornește de la ideea că în viață ai deja multe variabile, iar cu Creditul de Realizări Personale ai o variabilă în minus și mai multă liniște. Pentru nevoi, planuri sau pur și simplu idei fixe.

Sorin Drăgulin, Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing, a declarat: "Încurajăm relațiile de parteneriat de lungă durată cu clienții noștri și ne dorim ca, atât prin oferta de produse, cât și prin calitatea serviciilor pe care le oferim, să fim compania financiară preferată a celor care intră în relație cu noi. De aceea, răsplătim, prin dobânzi reduse, clienții care își încasează veniturile într-un cont deschis la UniCredit Bank și aleg să refinanțeze un credit extern sau să achiziționeze și un card de credit de la UniCredit Consumer Financing”.
Citeşte mai multe despre: UniCredit Consumer Financing

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza