Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Consumer Financing depaseste 100.000 de carduri de credit

1879 afisari
La doi ani de la lansarea produsului UniCreditCard, institutia financiara non-bancara UniCredit Consumer Financing (UCFIN) depaseste pragul de 100.000 de carduri de credit in circulatie, ajungand la o cota de 3,3% din piata cardurilor de credit din Romania.
(conform raportarii BNR la decembrie 2016, Statistica Plati - Indicatori privind Cardurile, numarul de terminale si tranzactiile)
UCFIN ofera clientilor sai carduri de credit cu tehnologie contactless, emise sub sigla Mastercard si integrate in standardul international de securizare a platilor prin internet, sistemul 3DSecure. Acestea sunt disponibile spre achizitionare in reteaua de sucursale UniCredit Bank, dar si in magazinele partenere precum Altex, Media Galaxy, Dedeman, Mobexpert sau iSTYLE Romania.  Portofoliul include si categoria Premium World, distribuit doar prin sucursalele UniCredit Bank, un card de credit cu avantaje multiple pentru persoanele care calatoresc, precum acces gratuit in Lounge-urile Mastercard din Aeroporturile Internationale Henri Coanda Bucuresti si Viena sau asigurare de calatorie gratuita. 

Toate cardurile UniCreditCard ofera, ca facilitati de baza: beneficiul de cash-back la orice cumparatura (acesta se traduce prin 1% sau 2% inapoi din valoarea tranzactiilor efectuate la comercianti, in functie de tipul de card, sub forma de puncte UniCredit, 1 punct=1 leu, ce pot fi apoi utilizate la noi cumparaturi sau pentru plata comisionului anual de administrare a cardului); posibilitatea de a rambursa in pana la 12 rate fara dobanda tranzactiile efectuate oriunde in lume printr-un simplu raspuns la SMS sau apeland 24/7 in InfoCenter; discounturi si rate fara dobanda la partenerii agreati (lista acestora pe www.discountry.ro).

"UniCreditCard a fost creat pentru a asigura cea mai buna experienta la cumparaturi si a face viata cat mai usoara clientilor, integrand toate beneficiile pe care le poate oferi un card de credit in piata din Romania. Rezultatul celor o suta de mii de carduri emise in mai putin de doi ani confirma acest lucru, si ne-am dorit sa aniversam momentul, rasplatindu-ne cel mai fidel client. Acesta este alaturi de noi inca din primele luni de la lansare, foloseste lunar cardul nostru de credit si a efectuat cel mai mare numar de tranzactii dintre toti clientii din portofoliu. Ne bucura, astfel, sa premiem, in calitatea UniCredit de Banca Oficiala a Competitiilor UEFA, fidelitatea domnului Adrian Mosneanu din Bucuresti cu un pachet exclusiv la un eveniment unic: Finala UEFA Champions League 2016/2017, ce se va desfasura in data de 3 iunie 2017 la Cardiff, Tara Galilor”, a declarat Claudia Nica, Sef Departament Strategie Business si Dezvoltare in cadul UniCredit Consumer Financing.

"Ne bucura faptul ca UniCredit Consumer Financing premiaza cel mai fidel utilizator de caduri de credit Mastercard din portofoliul sau si transmitem felicitarile noastre pentru atingerea unui prag de o suta de mii de carduri in numai doi ani de la lansarea produsului UniCreditCard – un instrument de plata adaptat nevoilor consumatorilor de toate varstele, inclusiv a celor care calatoresc si au nevoie sa poata face cumparaturi rapide si sigure oriunde in lume. In calitate de sponsori ai celei mai indragite competitii sportive din lume, UEFA Champions League, bucuria noastra este si mai mare pentru premiul ales, fiind convinsi ca premiantul va avea o experienta de nepretuit in Tara Galilor”, a declarat Ana Maria Pochi, Account Manager, Mastercard Romania. 

Clientii detinatori de UniCreditCard vin preponderent din mediul urban, au varsta peste 35 de ani si au studii medii sau superioare. Un utilizator de card de credit UniCreditCard inregistreaza in medie 32 tranzactii/an, in valoare totala de 4.650 lei, principalele categorii de comercianti la care acestea se efectueaza incluzand magazine de tip alimentar, IT&C, magazine de moda si accesorii, magazine de constructii si amenajari interioare sau benzinarii. Din totalul limitei de credit utilizata, 76% o reprezinta tranzactii rambursate in rate, ceea ce confirma inca o data afinitatea clientilor pentru aceasta functionalitate.

UniCredit Consumer Financing isi propune pentru 2017 sa mentina un ritm de crestere semnificativ al portofoliului si sa construiasca o relatie solida cu clientii sai, venind permanent in intampinarea acestora cu oferte care sa le faca viata mai usoara. Multitudinea de beneficii si adoptarea noilor tehnologii intr-un timp scurt asigura clientilor cu carduri de credit UCFIN un produs complet, avantajos si usor de utilizat atat in Romania, cat si in strainatate. Ultimele tendinte ale pietei cardurilor si apetitul pentru digitalizare al consumatorilor sunt principalele directii care ghideaza institutia financiara in dezvoltarea instrumentelor sale de plata.
Citeşte mai multe despre: UniCredit

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza