Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Bank anunță majorarea dobânzilor pentru depozite

590 afisari
UniCredit Bank încurajează clienții să economisească, propunând atât persoanelor fizice cât și clienților liber profesioniști, Persoanelor Fizice Autorizate și companiilor cu cifra de afaceri sub 1 milion euro o ofertă comercială cu dobânzi atractive pentru depozitele la termen.
Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank, a declarat: “Ajustăm o dată în plus propunerea comercială de dobânzi pentru depozitele la termen astfel încât să ne susținem și încurajăm clienții să continue să economisească și în actualul climat economic. Atât pentru persoane fizice, cât și pentru liber profesioniști, Persoane Fizice Autorizate și companii cu cifra de afaceri sub 1 milion euro, prin oferta actuală, UniCredit Bank se poziționează în rândul băncilor care oferă cele mai bune alternative de economisire, cu dobânzi de până la 8% pe an pentru depozitele la termen în lei pe o perioadă de 12 luni”.

Astfel, începând cu data de 5 septembrie 2022, clienții persoane fizice beneficiază de dobânzi avantajoase pentru depozitele la termen constituite prin Mobile și Online Banking:
- pentru depozitele în lei: 8% pe an pentru depozitele la termen pe 12 luni, 7% pe an pentru depozitele la termen pe 6 luni și 6% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.
- pentru depozitele în euro:  1% pe an pentru depozite la termen de 12 luni, respectiv 0,8% pe an pentru termen de 6 luni și 0.4% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.
- pentru depozitele în dolari:  2% pe an pentru depozite la termen de 12 luni, respectiv 1,5% pe an pentru termen de 6 luni și 1% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.

Banca a mai precizat că clienții pensionari care încasează pensia folosind oferta GeniusCont de la UniCredit Bank beneficiază și în sucursale de aceleași dobânzi ca pentru depozitele constituite prin mijloace electronice. Pentru toate categoriile de clienți persoane fizice, suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit este de 500 lei sau 200 euro/dolari.
Pentru depozitele la termen cu dobândă fixă pe 3, 6 si 12  luni constituite în sucursală se aplică dobânda corespunzatoare pentru depozitul constituit prin Online Banking sau Mobile Banking minus 0.30 puncte procentuale pentru depozitele în lei și 0.10 puncte procentuale pentru depozitele în euro sau dolari.
Începând de la aceeași dată, banca majorează dobânzile oferite și pentru clienții liber profesioniști, Persoane Fizice Autorizate și companii cu cifra de afaceri sub 1 milion euro, astfel:
- pentru depozitele în lei cu sau fără prelungire automată, constituite pentru perioade de 12 luni, dobânda este de 8%  pe an, pentru termen de 6 luni - de 7% pe an, iar pentru termen de 3 luni - de 6% pe an, luând în considerare că suma minimă pentru deschiderea unui depozit este de 10.000 de lei. Depozitele în lei constituite pentru o lună (cu scadență unică sau cu prelungire automată) beneficiază de dobânzi de 5% pe an, iar cele pentru o săptămână de o dobândă de 4% pe an, dacă sumele din depozit se ridică la minim 50.000 de lei.
- pentru depozitele în dolari constituite pentru perioade de 12 luni, cu sau fără prelungire automată, companiile beneficiază de o dobândă de 2% pe an, pentru depozitele pe 6 luni - de 1,5% pe an, pentru depozitele pe 3 luni - de 1% pe an, iar pentru depozitele pe o lună - de 0,8% pe an. Suma minimă pentru deschiderea unui depozit este de 3.000 USD.
Citeşte mai multe despre: UniCredit Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza