Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit a fost desemnată cea mai bună bancă sub-custode din regiunea Europei Centrale și de Est de către Global Finance

589 afisari
UniCredit a fost desemnată cea mai bună bancă sub-custode din Europa Centrală și de Est la premiile anuale ale revistei Global Finance. De asemenea a câștigat același premiu de cea mai bună bancă sub-custode în șase țări: Austria, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Serbia și Slovenia. Premiile de Cea mai bună bancă sub-custode de la Global Finance recompensează organizațiile care oferă idei inovatoare, soluții eficiente și suport deplin în consilierea clienților.
"Acesta este al 14-lea an consecutiv în care Grupul UniCredit a primit acest prestigios premiu, arătând angajamentul nostru continuu de a furniza servicii excepționale clienților noștri”, a declarat Fabio Fornaroli, Head of Corporate Banking pentru Europa Centrală și de Est, UniCredit. „Premiile din țările în care activăm evidențiază profesionalismul și devotamentul echipelor noastre centrale și locale în aria Global Securities Services, care lucrează neobosit pentru a oferi cele mai înalte standarde în ceea ce privește serviciile de custodie, asigurând servicii permanente și eficiente pentru clienții noștri. Suntem mândri că suntem recunoscuți ca lideri în industrie și vom continua să depășim așteptările în anii următori”, a adăugat el.

În procesul de jurizare, comitetul editorial al Global Finance ia în considerare cercetările de piață, contribuțiile din partea experților și aplicațiile primite din partea băncilor pentru a selecta cât mai obiectiv instituțiile care oferă cele mai bune servicii pe piețele locale și pe regiuni.

Criteriile includ relațiile cu clienții, calitatea serviciilor, prețurile competitive, gestionarea fără probleme a situațiilor excepționale, platformele IT, operațiunile post-decontare, planurile de continuitate a afacerii și buna cunoaștere a reglementărilor și practicilor locale. Nu în ultimul rând, Global Finance primește contribuții și de la utilizatorii serviciilor de sub-custodie.

"Pandemia a accelerat ritmul digitalizării pentru sub-custozi, iar aceste bănci continuă să se adapteze pentru a oferi servicii de valori mobiliare de top clienților lor globali”, a declarat Joseph D. Giarraputo, editor și director editorial al Global Finance, în anunțul despre premiile pentru “cea mai bună bancă sub-custode din ECE” oferite de către Global Finance.
Citeşte mai multe despre: UniCredit

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza