Links Sitemap Business Linker Sitemap

TRENDS by Adina Buzatu omagiază eleganţa italiană

259426 afisari
Reşedinţa Excelenţei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei în România, a găzduit evenimentul Made in Italy, organizat de TRENDS by Adina Buzatu şi High Class Magazine în parteneriat cu Ambasada Italiei.
În faţa numeroaselor vedete şi personalităţi prezente, Adina Buzatu a prezentat o colecţie stilizată din brandurile italiene de prestigiu pe care le reprezintă în exclusivitate în România, prin magazinele TRENDS.
Adina Buzatu este promotorul unui concept original în moda masculină din peisajul autohton.
TRENDS  îmbină calitatea excepţională a unor branduri vestimentare cu servicii de stilism particularizat, în funcţie de personalitatea, aspectul fizic şi modul de viaţă al fiecărui bărbat dornic de o imagine corectă.
Portofoliul TRENDS reuneşte cele mai multe branduri italiene, peste 30, prezente în România, combinând eleganţa  tradiţională cu ultimele tendinţe ale modei.
Astfel, branduri în vogă ale momentului cum ar fi Messagerie, Paolo Pecora sau Daniele Fiesoli stau alături de branduri cu istorie a căror experienţă îndelungată garantează calitatea: celebrele pălării Borsalino, prestigioasele cămăşi Bagutta sau atelierul Ortigni, unde pantofii sunt produşi exclusiv manual încă din 1930.
Colectia prezentată este una plină de culoare, dar se adreseaza atât bărbaţilor a căror profesie impune rigoare vestimentară, cât şi celor care au curajul să fie originali. Spectaculoasă şi în ton cu tema evenimentului a fost şi muzica pe care au defilat modelele. Special pentru prezentarea TRENDS by Adina Buzatu, Paula Seling a reinterpretat şi a mixat piese celebre italiene într-o varianta unică, cu accente house.
“Mulţumesc Excelenţei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei, pentru ospitalitate şi pentru că mi-a oferit ocazia să celebrez bunul gust şi rafinamentul italian la ele acasa şi în acelaşi timp iîn România. Am fost impresionată de dragostea cu care m-au înconjurat prietenii care au venit în numar foarte mare să-mi fie alături”, a declarat Adina Buzatu.
Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat:  Margareta Pâslaru, Ruxandra Săraru,  Jolt Kerestely, Toni Grecu, Florin Chilian, Mihai Leu, Alexandra Bădoi, Zoli Toth (Sistem), Ciprian Rogojan (Sistem), Cătălina Grama (Jojo), Lora, Cristina Rus, Monica Gabor, Alina Crişan, Oana Roman, Anca Ţurcaşiu, Mihaela Borcea, Andrei Tinu, Dana Săvuică, Liliana Mincă.
Evenimentul  a fost deschis de stegari italieni, care au făcut un spectacol de acrobaţie superb în grădina Reşedinţei, de lansarea High Class Magazine, ocazie cu care publisher-ul Cristina Herea  a decernat mai multe premii, inclusiv Ambasadorului Italiei, şi s-a încheiat cu defileul modelelor TRENDS by Adina Buzatu. Atmosfera a fost întreţinută de trupa Jazzapella şi de cântăreţul Dragoş Chircu, fost concurent la “Vocea României”.

 

 
Citeşte mai multe despre: Trends by Adina Buzatu

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza