Links Sitemap Business Linker Sitemap

TeraSteel Serbia aniversează un an și inaugurează o nouă linie de producție

1577 afisari
TeraSteel Serbia, prima fabrică cu capital privat românesc inaugurată în străinătate după 1990, aniversează un an de existență și inaugurează o nouă linie de producție: panouri termoizolante cu vată minerală. Valoarea totală a produselor fabricate din octombrie 2017 și până în prezent depășește 13 milioane de euro. TeraSteel România este producător de panouri termoizolante și structuri zincate.

Produsele sale sunt prezente în peste 20 de țări europene, iar din octombrie 2017 deține unitatea de producție TeraSteel Serbia cu o capacitate anuală de 2,2 milioane de metri pătrați de panouri Pu.Ma. Fabrica din Serbia a devenit un important exportator în regiunea Balcanilor datorită performanțelor înregistrate în primul an de activitate. Într-un an de activitate, unitatea de producție a TeraSteela fabricat peste un milion de metri pătrați de panouri termoizolante cu spumă poliuretanică și peste 70.000 metri liniari de tablă cutată autoportantă, în valoare totală de peste 13 milioane de euro.
Investițiile totale în fabrica TeraSteel din Serbia însumează peste 6 milioane de euro până acum. Ultima investiție, de 200.000 de euro, a vizat achiziția unei linii pentru producția de tablă cutată autoportantă, iar din această toamnă începem producția de panouri termoizolante cu vată minerală. Pentru acestea din urmă, țintim o producție de 300.000 metri pătrați în 2019.
"Pe lângă toate investițiile de ordin financiar, în TeraSteel Serbia am investit energie, timp, oameni și know-how. Capacitatea noastră de a răspunde nevoilor piețelor pe care activăm și echipa puternică ne-a făcut una dintre cele mai performante și flexibile companii din zona Balcanilor. În acord cu politicile noastre de grijă pentru mediu am decis să deschidem linia de vată minerală. Mai mult de atât, împreună cu principalii noștri parteneri dezvoltăm constant produse eco-friendly, bazându-ne pe avantajele pe care ni le oferă biotehnologia”, a spus Cosmin Pătroiu, CEO TeraSteel.
Panourile termoizolante cu vată minerală sunt o soluție utilizată în construcția de hale, acoperișuri, spații comerciale, și totodată în divizarea oricărui tip de construcție (hale de producție, săli și ateliere, module prefabricate, laboratoare etc.). Acestea sunt realizate conform celor mai înalte standarde de produs și oferă o izolare fonică superioară și o protecție avansată împotriva focului.
 
Piețele vizate de TeraSteel cu acest nou produs sunt cele pe care compania este deja prezentă prin activitatea de export: Bulgaria, Ungaria, Sudul României, Macedonia, Croația, Bosnia, Muntenegru, Germania și Albania.
Pe baza cifrelor estimate pentru 2019, TeraSteel Serbia va contribui la bugetul de stat sârb cu circa 2,8 milioane de euro reprezentând taxa pe valoare adăugată și circa 170.000 de euro aferente contribuțiilor angajaților.
Citeşte mai multe despre: TeraSteel

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza