Links Sitemap Business Linker Sitemap

TELUS Corporation finalizează achiziția companiei Competence Call Center prin TELUS International

345 afisari
Fuziunea va aduce o creştere semnificativă de scară şi diversitate pentru TELUS International, precum și o extindere a prezenței, operațiunilor și portofoliului de clienți din Europa Potențialul de creștere poziționează TELUS International pentru o viitoare ofertă publică inițială, în următoarele 12-24 luni
TELUS Corporation (T-TSX; NYSE-TU) și subsidiara sa globală, TELUS International – o companie inovatoare de customer experience care proiectează, construiește și furnizează soluții digitale de nouă generație pentru unele dintre cele mai consacrate branduri din lume, au confirmat astăzi finalizarea achiziției anterior anunțate a companiei Competence Call Center (CCC). TELUS International deține acum o participație de 100% în CCC.
Compania achiziționată are un portofoliu extins de customer experience, transformare digitală, moderare de conținut, IT, consultanță digitală, managementul riscurilor și suport back-office, care va aduce noi oportunități de creștere.

"Ne-am angajat să creăm un viitor mai prietenos pentru cetățeni la nivel global; unul în care tehnologia sprijină securitatea și integritatea datelor și informațiilor pe care le prelucrăm în fiecare zi”, a declarat Darren Entwistle, președinte și CEO TELUS. "Prin această achiziție importantă, echipa TELUS International va beneficia de experiența și abilitățile a peste 8.500 de angajați CCC din 11 țări europene, sprijinind clienții noștri globali cu soluții digitale inovatoare. Suntem încântați să primim acești noi membri ai echipei în familia noastră. Aceasta reprezintă cea mai mare tranzacție internațională a noastră, întrucât ne mărim baza de angajați TELUS International la aproape 50.000 de membri, oferind servicii și asistență în peste 50 de limbi din peste 50 de centre din 20 de țări din America de Nord și Centrală, Europa și Asia”.

"Suntem atât de încântați să vedem că eforturile remarcabile, pasiunea și diligența echipei noastre au atins punctul culminant prin fuziunea TELUS International și CCC - două organizații cu idei similare, concentrate pe prioritizarea clienților, grija pentru membrii echipei și investiția în comunitățile în care activează”, a declarat Jeff Puritt, președinte și CEO TELUS International. „Pe lângă numeroasele beneficii care decurg din influxul semnificativ de talente de top din industrie, activitățile de bază ale CCC și produsele, serviciile, locațiile și limbile complementare ne vor permite să accesăm piețe cu potential mare de crestere și să ne poziționăm ca un partener strategic care poate oferi soluții inovatoare complete pentru clienți”, a adăugat Puritt.

"CCC este a treia achiziție majoră efectuată de TELUS în mai puțin de trei ani, contribuind la atingerea obiectivelor de creștere accelerată și la acoperirea unei game extinse de operațiuni globale, aducând expertiza și scala necesare experienţei în domeniul tehnologiei de ultimă generație și în moderare de conţinut, pentru a ne diferenția și a concura agresiv pe piață,” a continuat Puritt. „Aceste fuziuni de succes, alături de o creștere organică sănătoasă, care include noi birouri deschise în Guatemala City, Chengdu și Manila în 2019, au oferit instrumentele necesare pentru o creștere semnificativă a valorii companiei în planurile de listare publică previzionată pentru următoarele 12 până la 24 de luni, poziționând astfel TELUS International pentru o creștere continuă în următorii ani."
TELUS International va continua să se axeze pe parteneriatul cu clienții din industria tehnologiei, călătoriilor și a ospitalității, serviciilor financiare și fintech, telecomunicațiilor, jocurilor și industriei medicale. CCC are o prezență recunoscută în zona de moderare de conținut, numărând printre clienții săi mari branduri globale și cunoscute companii de social media.

"Astăzi este o zi extraordinară din călătoria de 22 de ani a companiei noastre", a declarat Christian Legat, CEO, CCC. "Odată cu încheierea oficială a parteneriatului nostru cu TELUS International, suntem încântați să începem să valorificăm numeroasele beneficii ale reunirii echipelor noastre extrem de implicate, pentru a ne integra cunoștințele și abilitățile, precum și resursele şi amprentele geografice ale companiilor noastre, pentru a oferi clienților din mai multe regiuni din întreaga lume experiențe complexe și de primă clasă.”

Se preconizează că achiziția va adăuga o dimensiune semnificativă companiei TELUS International, un motor de creștere important pentru compania de telecom TELUS și va sprijini rezultatele financiare și operaționale consolidate ale acesteia, inclusiv veniturile, EBITDA (Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation and Amortization – profitul înainte de dobânzi, impozite, depreciere și amortizare) și creșterea fluxului disponibil de numerar, aşa cum au fost prezentate anterior. Achiziția CCC va adăuga de la început veniturile și EBITDA companiilor TELUS și TELUS International, precum și marja EBITDA pentru TELUS International. În plus, având în vedere intensitatea redusă de capital a activității celor doua companii, se aşteaptă ca tranzacția să sprijine extinderea imediată a fluxului disponibil de numerar.

Ambele companii au câștigat numeroase premii în industrie de-a lungul anilor. Recent, TELUS International a primit în 2019 un premiu Achievers 50 Most Engaged Workplaces® pentru al treilea an consecutiv și Gold în categoria Angajatorul Anului pentru servicii de afaceri la Premiile Stevie® 2019 pentru Mari Angajatori, iar CCC a fost onorat cu CCV Quality Award 2019 pentru satisfacţia clienților.

Barclays și Rothschild & Co au funcționat în calitate de consilieri financiari comuni și Shearman & Sterling LLP a fost consilier juridic al TELUS International pentru această tranzacție.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza