Links Sitemap Business Linker Sitemap

Tellur propune trei boxe portabile pentru muzica ta preferată

1384 afisari
Tellur, brand 100% românesc de pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment, continuă să îşi extindă gama de produse,
de data aceasta cu trei boxe portabile care adresează profiluri diferite de utilizare: fie că sunt potrivite inclusiv pentru a fi purtate în buzunar, sau sunt destinate petrecerilor ad-hoc sau se pretează la utilizarea în medii mai solicitante

Boxa Bluetooth Callisto – sunet mobil


Vrei să poţi oricând şi oriunde pune muzică tare – te poţi baza pe Callisto, o mini-boxă mobilă, cu un sunet profund, cu dimensiuni 112x82x42mm (îţi încape în palmă) şi masa de 190 de grame, care are un design compact, cu material textil, şi este disponibilă în două culori, roşu şi negru. Callisto suportă patru moduri de redare (AUX, Bluetooth, radio FM, microSD) şi funcţia de apel în regim mâini libere, iar conectivitatea Bluetooth este disponibilă pe o rază de conectare wireless de zece metri. Bateria reîncărcabilă Li-ion este încorporată şi poate asigura o autonomie de două ore.

 

Boxa Bluetooth Electra – suport pentru petreceri ad-hoc






Dai o petrecere ad-hoc, fără aranjamente, fără pregătiri şi ai nevoie de muzică – contează pe Electra, o boxă versatilă, care redă fără probleme muzică de pe telefonul mobil sau tabletă cu ajutorul tehnologiei Bluetooth şi suportă cinci moduri de redare (AUX, Bluetooth – raza maximă de zece metri, USB, radio FM, microSD). Foarte util, designul boxei dispune de un slot în care poţi depune telefonul mobil. Fiind un dispozitiv pentru petreceri, este destul de uşoară la numai 369 de grame, dar generoasă în dimeniuni: 180x77,8x55mm, iar bateria reîncărcabilă Li-ion încorporată asigură o autonomie de opt ore.

 

Boxa Bluetooth Selene – declaraţie de stil



Cu un design metalic, minimalist, realizat din aluminiu şi care asigură o durabilitate ridicată ce permite utilizarea ei chiar şi în medii mai dure, boxa Selene este cea mai solidă din serie: 400 de grame şi dimensiuni de 168x70x34mm. Selene suportă patru moduri de redare (AUX, Bluetooth – zece metri rază de acoperire, radio FM, microSD) şi funcţia de apel în regim mâini libere. Bateria reîncărcabilă Li-ion încorporată asigură o autonomie de patru ore.

 






Citeşte mai multe despre: Tellur

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza