Links Sitemap Business Linker Sitemap

Sphera Franchise Group va avea un nou Director Financiar începând cu luna mai 2019

1383 afisari
Sphera Franchise Group l-a numit pe Valentin-Ionuț Budeș în calitate de Director Financiar al companiei, acesta urmând să preia responsabilităţile mandatului, pentru o perioadă de patru ani, începând cu data de 9 mai 2019. "Îi spunem bun venit domnului Budeş în calitate de nou Director Financiar al Sphera Franchise Group şi suntem convinşi că, prin prisma experienţei vaste de specialist în domeniul financiar, va avea o contribuţie importantă în cadrul echipei de management în demersurile sale de îndeplinire a obiectivelor companiei.
În linie cu angajamentul nostru ferm de a menţine cele mai înalte standarde de guvernanţă corporativă, suntem încântaţi că am selectat drept Director Financiar un profesionist cu peste 10 ani de experienţă, dintre care cei mai mulţi au fost în poziţii de top management”, a declarat Mark Hilton, Director General al Sphera Franchise Group.

Valentin Budeș are o vastă experiență, de peste 10 ani, în Management Financiar, dobândită în timp ce a ocupat poziţii ascendente în Contabilitate, Audit, Controlling şi Managementul Finanţelor, în industrii provocatoare precum servicii de sănătate, telecomunicații și consultanță. În ultimii patru ani, a deținut funcții de Director Financiar, fiind responsabil de coordonarea unei game variate de activități precum fuziuni și achiziții, optimizarea trezoreriei, controale interne, buget și planificare și analiza profitabilității.

Valentin Budeș deține înalte calificări profesionale, fiind membru ACCA (Asociația Chartered Certified Accountants) și obţinând o certificare în Managementul Riscului de la Institutul de Auditori Interni (SUA). A absolvit Academia de Studii Economice din București și deține o diplomă de master în „Contabilitate Internațională” de la aceeași universitate.

"Activitatea profesională a domnului Budeş include o gamă largă de domenii financiare, în companii de top din industrie, unde a acumulat experiență în management și a dovedit performanţe solide în coordonarea unor proiecte complexe, strategice și inter-departamentale, pe lângă abilitățile tehnice relevante. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm alături de el. În același timp, aș dori să-i mulțumesc lui Daniel Paliță pentru asumarea cu succes a funcției de Director Financiar interimar. Acesta îşi va relua rolul de Director Planificare Strategică și Relații cu Investitorii”, a adăugat Mark Hilton.
Citeşte mai multe despre: Sphera Franchise Group

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza