Links Sitemap Business Linker Sitemap

Schneider Electric lanzează gama de aparataj electric pentru interior Sedna Design & Elements

491 afisari
Schneider Electric a anunțat lansarea gamei de aparataj ultraterminal Sedna Design & Elements, care include funcții și modele noi, create pentru a răspunde nevoilor actuale ale clienților, în materie de confort și design elegant. Potrivit companiei, Sedna Design & Elements este o gamă cu produse realizate într-o multitudine de culori și texturi naturale cu aspect de lemn, piatră, metal și sticlă ce oferă finisaje elegante la prețuri accesibile. Concepută atât pentru arhitecți și specialiști din domeniul Home&Deco, dar și pentru pasionații de design interior, gama este disponibilă în două versiuni - Design & Elements.
Cuprinde o varietate de finisaje pentru mecanisme și rame decorative oferind clienților posibilitatea de a personaliza designul aparatajului ultraterminal în funcție de stilul încăperilor, de la industrial, la cel natural sau glamour, dar și de stilul personal.

Sedna Design & Elements se remarcă prin ergonomie, instalare și utilizare facilă, dar mai ales, prin fiabilitatea și calitatea finisajelor. Printre caracteristicile de bază ale acestei game, se numără următoarele:
Funcționalitate extinsă: fie că este vorba de mecanisme clasice precum întrerupătoare, prize, variatoare de tensiune, termostate sau detectoare de mișcare, sau de mecanisme noi precum priză TV+date sau priză de alimentare+încărcătoare USB, ce oferă funcții multiple înglobate în același mecanism, gama Sedna Design & Elements îndeplineste cerințele de confort și siguranță pentru o instalație electrică modernă;
Prize fiabile, disponibile in două variante: cu sau fără șuruburi, prevăzute cu obturatoare pentru prevenirea accidentelor.
Suport de fixare cu interblocare, pentru a alinia cu ușurință mai multe dispozitive;
Fante pentru șuruburi, pentru a permite reglarea mecanismelor în dozele care nu au fost aliniate corespunzător;
Opt puncte de fixare, pentru un montaj simplu și fiabil al ramei decorative;
Margini rotunjite ale ramelor, curbate în jurul peretelui, care nu permit depunerea prafului;

Sedna Design cuprinde dispozitive cu un finisaj modern, netede, disponibile în patru nuanțe: alb, bej, aluminiu și antracit, care pot fi folosite pentru diferite combinații, în funcție de stilul ales – industrial, contemporan, clasic sau vintage. Sedna Elements oferă o combinație subtilă de forme plate și curbate într-un design bine structurat, ce îi conferă un farmec inovator. Regăsim aici rame decorative cu finisaje cu aspect de sticlă, lemn, metal sau piatră. Designul elegant redat prin culorile și granulația ramelor sau a mecanismelor, reflectă tendințele actuale și oferă o notă aparte interioarelor.  

Ramele decorative sunt create în diferite variante de la 1 la 5 posturi și pot fi combinate cu toate mecanismele Sedna Design & Elements. În plus, ramele decorative Sedna Design & Elements oferă grad de protecție IP20 sau IP44, în funcție de gradul de protecție al mecanismului cu care se instalează.

"La Schneider Electric, nevoile clienților sunt prioritare astfel încât să putem oferi soluții dedicate pentru fiecare în parte. Gama Sedna Design & Elements este concepută special pentru locuințele moderne și în conformitate cu tendințele actuale în materie de design”, spune Lucian Enaru, Country General Manager la Schneider Electric România. "Pentru că sentimentul de acasă nu poate fi comparat cu nimic, această gamă include funcții și finisaje noi, create pentru a oferi confort și eleganță spațiilor interioare, cu produse realizate într-o multitudine de culori și texturi, oferind finisaje premium la prețuri accesibile.”

Schneider Electric România este subsidiara locală a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante și mai longevive organizații, cu 25 de ani de activitate în România. Cu un portofoliu de clienți din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la construcții la IT- compania furnizează în prezent în România produse și servicii pe patru piețe, toate mari consumatoare de energie electrică și cu obiective de eficientizare a consumului: piața de clădiri comerciale și rezidențiale, piața de industrie, cea de infrastructură și piața de rețele și centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piețe acoperă 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizează pentru toate soluții și sisteme de automatizare și optimizare a consumului.
 
Având 300 de angajați care urmează cariere locale și internaționale, Schneider Electric România coordonează în prezent un grup de țări care include Armenia și Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizația locală asigură asistență specializată în 16 limbi pentru clienții Schneider Electric din 25 de țări.
Citeşte mai multe despre: Schneider Electric

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza