Links Sitemap Business Linker Sitemap

Schneider Electric introduce pe piață din România sistemul Acti9 iC40

436 afisari
Noul sistem modular de înalta performanță pentru distribuția finală Noul sistem Acti9 iC40 valorifica tehnologiile EcoStruxure IoT pentru a-i ajută pe cei care proiectează, construiesc, operează și întrețîn tablouri de distribuție finală - redefinind eficientă, vizibilitatea și conectivitatea în clădiri de toate dimensiunile Economisiți timp și spațiu cu noile echipamente modulare optimizate pentru construirea, instalarea și întreținerea tablourilor Noile soluții conectate oferă operatorilor informații despre starea sistemului, oricând și oriunde s-ar afla.
Schneider Electric, liderul în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, anunță cea mai nouă soluție EcoStruxure - sistemul conectabil Acti9 iC40 pentru distribuția finală. Un sistem complet, faza-neutru, extinde gama Acti9 prin consolidarea beneficiilor de baza ale gamei anterioare, standardizand caracteristicile sistemului Acti9 iC60, adăugând noi funcții și cele mai bune soluții de conectivitate. 

Redescoperiți eficientă

Noul sistem Acti9 iC40 facilitează construirea tablourilor de distribuție și instalarea echipamentelor. Componentele optimizate și configurațiile multiple de cablare reduc timpul și efortul implicat de aceste procese, permițând în același timp că upgrade-urile și modernizările tablourilor existente să se facă mai ușor și cu costuri mai mici. Corelarea dintre organizarea dispozitivelor din tablou cu schemele monofilare face posibilă construirea primului sistem faza-nul optimizat, permițând că tablourile să se construiască rapid, iar componentele ușor de instalat, concepute pentru economisirea spațiului, să lase loc pentru modernizări ulterioare.

Vizibilitate

Întreținerea și intervențiile vor fi mai eficiente. Oferind protecție vizibilă pentru o întreținere mai ușoară, noul sistem Acti9 iC40 include caracteristici precum VisiTrip, un indicator de semnalare a defecțiunilor pentru o remediere rapidă la față locului și VisiSafe, o bandă verde distinctă cu izolație întărită pentru o întreținere în condiții mai bune de siguranță. Aspectul îngrijit, cablarea ordonată și identificarea rapidă și simplă a dispozitivelor defecte, atât la față locului, cât și de la distanță, contribuie la o protecție vizibila.

Conectivitate

Sistemul Acti9 iC40 de la Schneider Electric este un element cheie al arhitecturii EcoStruxur™ Power. Soluția conectată valorifica tehnologiile EcoStruxure pentru a furniza operatorilor și proprietarilor aplicații, analize și servicii care le oferă control asupra proceselor. Senzorii wireless PowerTag monitorizează consumul de energie în timp real, astfel încât operatorii să poată supraveghea toate sarcinile, indiferent de dimensiunea clădirii, iar EcoStruxure Facility Expert furnizează notificări inteligente, de la distanță, pentru o gestionare îmbunătățită a mentenanței preventive.

Luând în considerare expertiză Schneider Electric obținută în urmă proiectării a cinci generații de      sisteme modulare de distribuție finală de joasă tensiune, reînnoim acum gama noastră deja populară Clario iDPN cu noul Acti9 iC40, un sistem proiectat în deplină concordanță cu sistemul global Acti9, pentru a oferi inovații pentru instalațiile de distribuție finală. Sistemul Acti9 iC40 oferă o performanță de neegalat atunci când vine vorba de simplitatea și viteză instalării, optimizarea spațiului din tablou,   precum și de ușurință întreținerii și modernizării.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza