Links Sitemap Business Linker Sitemap

Schneider Electric a actualizat soluțiile EcoStruxure pentru a răspunde nevoilor legate de creșterea costurilor cu energia

468 afisari
Schneider Electric a anunțat soluțiile îmbunătățite pentru a creșterea nivelului de sustenabilitate a clădirilor și reducerea costurilor cu energia electrică. Noile versiuni includ capabilități de integrare în EcoStruxure Building Operation 2023, EcoStruxure Connected Room Solutions și EcoStruxure Power Monitoring Expert, care vor contribui la simplificarea și accelerarea accesului la date esențiale pentru gestionarea consumului de energie, reducerea emisiilor de carbon și creșterea valorii clădirilor.
Soluțiile deschise și flexibile EcoStruxure Building ajută proprietarii și managerii de clădiri să răspundă la creșterea costurilor la energie, precum și la cerințele pentru emisii net-zero de carbon până în 2050. Noua funcționalitate permite integrarea perfectă pentru a oferi informații utile și controlul mai multor sisteme de clădiri, energie, încărcare a vehiculelor electrice și energie regenerabilă – toate într-un singur centru de control, convenabil, încorporat pe dispozitivul mobil.

"Deoarece în prezent 60% de energie se pierde sau este risipită, o lume mai electrică și digitală este esențială pentru abordarea crizelor climatice și energetice”, a declarat Andre Marino, SVP Digital Buildings, Schneider Electric. „Cu o soluție modernă de management al clădirilor, cum e EcoStruxure Building Operation, sistemele dintr-o clădire pot fi conectate și digitalizate, făcând energia mai vizibilă și contribuind la reducerea deșeurilor de energie și a emisiilor de carbon asociate cu până la 20%2. Ne angajăm să ajutăm clienții să-și îmbunătățească operațiunile cu mai puține resurse, pentru a depăși așteptările părților interesate, pentru a atrage și păstra chiriașii și pentru a îmbunătăți experiența de ocupare, indiferent dacă clădirile sunt noi sau modernizate.”

Schneider Electric este singura companie care integrează puterea non-critică în sistemul său de management al clădirii (BMS), iar acum contorul de putere PowerLogic™ și datele de energie sunt mai ușor de accesat în EcoStruxure Building Operation. În plus, acum stațiile de încărcare EVlink Pro AC și EVlink Wallbox pentru vehicule electrice (EV) și datele EcoStruxure EV Charging Expert pot fi integrate cu Building Operation și EcoStruxure Power Monitoring Expert. Acest lucru permite stațiilor de încărcare să fie monitorizate și controlate într-o singură platformă, aceeași care controlează și sisteme clădirii, și cele alimentare. Managerii de instalații pot urmări consumul de energie al încărcătoarelor EV la fața locului, pot vedea cum sunt afectate cererea de încărcare a clădirii și calitatea energiei și pot limita sau ajusta puterea furnizată stațiilor de încărcare, de exemplu atunci când clădirea funcționează în afara rețelei.

Lansat recent, EcoStruxure Building Operation 2023 permite accesul la cel mai mare volum de date despre clădiri ale oricărui furnizor de BMS, făcând mai ușoare și mai flexibile extinderile la scară largă ale companiilor globale. Această versiune introduce, de asemenea, EcoStruxure Edge Server, prima versiune autonomă „containerizată” a software-ului BMS, care evită nevoia și cheltuielile cu hardware-ul (cum ar fi controlerele) și carbonul încorporat în domeniul de aplicare 3 asociat acestora. Serverul Edge pentru funcționarea clădirilor este implementat mai rapid decât instalațiile tradiționale BMS și este o opțiune mai fiabilă și mai sigură pentru clădirile cu infrastructuri moderne de găzduire a aplicațiilor, care sunt din ce în ce mai frecvente datorită eficienței energetice și a eficienței în gestionarea resurselor.

EcoStruxure Connected Rooms Solutions este acum îmbunătățită cu noi produse de extensie pentru controlul sistemului de ventilație din încăperi. Noul controler SpaceLogic RP-V pentru volumul de aer variabil (VAV) funcționează cu SpaceLogic Insight-Sensor și Building Operation pentru a controla cu precizie mediul din încăperi, pe baza informațiilor anonimizate cu privire la ocupare, în timp real, astfel încât energia să fie utilizată numai acolo unde și când este nevoie. Connected Room Solutions oferă economii de energie (și economii operaționale de carbon asociate) de până la 23% prin controlul HVAC și prin iluminatul în funcție de gradul de ocupare.
Citeşte mai multe despre: Schneider Electric

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza