Links Sitemap Business Linker Sitemap

RTPR asistă Rodbun Grup pentru o nouă finanțare sindicalizată

422 afisari
RTPR a asistat Rodbun Grup SA cu privire la un credit sindicalizat în valoare de 278 milioane de lei pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru și susținerea planurilor de dezvoltare ale grupului. Finanțarea a fost acordată de un sindicat de bănci din care fac parte Banca Comercială Română, în calitate de aranjor principal mandatat, bookrunner, agent de documentație, agent de facilitate și de garanții și finanțator, CEC Bank, în calitate de aranjor principal mandatat și finanțator, Raiffeisen Bank, în calitate de aranjor principal mandatat și finanțator, Banca Transilvania și Banca Românească în calitate de finanțatori.
Rodbun Grup este o companie-integrator de produse și soluții în domeniul agricol, având capital integral românesc, înființată în anul 2002.
Echipa RTPR care a acordat consultanță juridică în acest proiect a fost formată din Victor Pădurari (Partner), Cosmin Tilea (Counsel) și Andreea Stoiciu (Associate).
RTPR a lucrat alături de echipa PCF Investment Banking (cunoscut anterior drept Professional Capital Finance), care a acordat consultanță financiară de specialitate către Rodbun Grup.
Pentru firma de avocatură această tranzacție marchează al treilea mandat primit din partea Rodbun Grup, după alte două finanțări sindicalizate în 2018 și 2021.
"Ne bucurăm că am finalizat cu succes o nouă tranzacție în care am asistat Rodbun Grup, a doua colaborare în mai puțin de un an. Sectorul agricol joacă un rol esențial în economia României, iar sprijinul oferit de bănci pentru antreprenori români precum Rodbun Grup, care investesc în mijloace tehnologice moderne și adaptate noilor realități climatice, este îmbucurător. În numele echipei RTPR doresc să îi felicit pentru această nouă finanțare și să le mulțumesc pentru încrederea acordată echipei noastre”, a declarat Cosmin Tilea.
Echipa RTPR de drept bancar și finanțări este una dintre cele mai experimentate și apreciate din România, având o vastă experiență în cele mai importante tranzacții din România și din regiune. În fiecare an prestigioasele ghiduri juridice internaționale Legal 500 și IFLR1000 plasează practica de Banking & Finance a RTPR în prima bandă în clasamentele pentru România, în urma unui proces de cercetare minuțios în cadrul cărora sunt intervievați deopotrivă clienți și competitori, avocați specializați în acest domeniu. Totodată mai mulți dintre avocații firmei sunt recomandați ca Leading Lawyers în clasamentele individuale.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza