Links Sitemap Business Linker Sitemap

RENAULT UNION MOTORS SE DESCHIDE OFICIAL

871 afisari
SIXT GROUP ROMANIA, lider de piață în servicii auto și de mobilitate integrate și RENAULT, companie de top pe piața automobilelor noi pentru pasageri și comerciale, au semnat recent un parteneriat strategic pentru deschiderea unui nou showroom. RENAULT Union Motors este un punct de vânzare strategic pentru RENAULT și o nouă divizie de business pentru SIXT GROUP ROMANIA și se anunță a deveni una dintre cele mai importante reprezentanțe auto din București cu unul dintre cele mai mari servicii post-vânzare autorizate RENAULT.
 „Suntem foarte încântați de această nouă reprezentanță RENAULT. Ne-am unit întotdeauna forțele cu cei mai buni parteneri. Este o altă modalitate de a remodela filosofia noastră Always Yes și angajamentul nostru față de excelență.
Parteneriatul pe termen lung cu RENAULT reprezintă misiunea noastră de a fi cei mai buni în tot ceea ce facem și de a oferi mașini și servicii de cea mai bună calitate și fără compromisuri atunci când vine vorba de clienții noștri și de nevoile lor de mobilitate. Aspirăm întotdeauna la mai mult; mai multă calitate, mai multă tehnologie, mai multă investiție în cercetare și dezvoltate, mai mulți clienți fericiți care primesc mai mult pentru ceea ce plătesc. Sunt absolut convins că noul parteneriat este un pas strategic pentru evoluția viitoare a grupului SIXT în România” – Tal Lahav CEO SIXT GROUP ROMANIA


Începerea colaborării cu un nou partener este întotdeauna un motiv de mândrie și de optimism pentru noi. Deschidem noi orizonturi, bazându-ne pe o relație solidă, pe o echipă determinată, profesionistă și la fel de entuziastă ca și noi. Union Motors va fi cu siguranță unul dintre partenerii de drum lung, alături de care ne va face plăcere să propunem clienților noștri cele mai bune soluții de mobilitate.” - Cecilia Tudor – Managing Director Renault Cluster SEE

Showroom-ul RENAULT Union Motors este situat strategic pe Șos. București – Ploiești, 145, ca o poartă de intrare în București. Cu o suprafață totală de 27.000 mp, noul RENAULT Union Motors este pregătit să susțina, la nivel de expunere în showroom, un mix format din toată gama de modele RENAULT, pregătite pentru a fi testate de către clienți. Noul showroom va avea un trafic zilnic estimat de 100 de clienți care vor fi întâmpinați cu cele mai bune servicii și produse, începând cu locația în sine, echipa de vânzări, gama de mașini, ofertele financiare, inclusiv serviciile speciale de leasing adresat atât persoanelor fizice cât și companiilor și terminând cu beneficiile post-vânzare (asigurare, întreținere și alte servicii auto).

Mai multe detalii pot fi gasite pe noul site: www.renault-unionmotors.ro

SIXT GROUP ROMANIA este mereu deschis noilor oportunități de afaceri care răspund nevoilor de dezvoltare a companiei și evoluției pieței. Direcția este una singură, de a-și menține poziția de lider de piață în serviciile auto și de mobilitate. Oportunităților noi le răspundem mereu cu un mare DA, noului showroom RENAULT Union Motors îi spunem “Always Yes” și să avem un drum bun împreună!

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza